Er dit navn & fødselsdato din skæbne? Ja, det er det ifølge numerologien!

Dit navn & fødselsdato er din skæbne

Forklaring: Alt har en energi og en vibration, også dit navn og din fødselsdato, selv om det ikke er synligt for øjet.

Alt i universet vibrerer med forskellige frekvenser. Alle har vi hver vores energi-aftryk og vibration. Ligesom en radio tiltrækker vi, hvad vi er stillet ind på.

Numerologi er derfor en måde at bruge disse vibrationer aktivt på, så de arbejder for os og ikke imod os.

‘Det er ikke en tryllestav og du bliver heller ikke et helt nyt menneske’, siger numerolog Zanne, ‘men med et navneskift kommer du mere i harmoni og balance med din indre kerne, og du får lettere ved at opnå dine mål og fuldføre dine drømme.’

Se bare hvad numerolog Zanne har oplevet i forbindelse med sit navneskift. Ikke alene oplever hun til stadighed, at hun er blevet meget mere heldig i livet, men også at tingene totalt flasker sig!

Det bedste ved Zanne navneskift er måske, at hun på helt naturlig vis er begyndt at sige fra – et område hun altid har kæmpet med tidligere…. Er det ikke fantastisk?

Læs hele Zannes historien her!

Uddybning af mit numeroskop

Med hjælp fra numerolog Zanne, fik jeg stillet lidt skarpere ind på min numerologiske profil.

Denne lille tolkning er en mulighed for dig, der vil høre Zannes tanker omkring din essens og de navne energier, som udgør dit personlige numeroskop og skæbne, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvorvidt du ønsker at skifte navn.

Du finder linket til tolkning af dit nuværende navn her!

Og nu til mine data! Zanne lagde ud med at fortælle om min grundenergi, som kommer her:

Min grundenergi er 1

Din grundenergi finder du ved at lægge tallene i din fødselsdato sammen. Jeg er født den 28., så det reduceres til: 2 + 8 = 10 og derefter 1 + 0 = 1

Grundenergier for en 1’er : skabe et navn, vinderinstinkt, konkurrencemindet, viljestærk, forfængelig, uafhængig, selvstændig, selvhævdelse, initiativrig, igangsættende, hader som oftest at være nybegynder, optimistisk, virker arrogant, iderig, viljestærk, er ikke god til at blive ledet af andre, stor vitalitet, frihedssøgende.

1’er personer elsker at være vinderen. De er ikke vilde med at have en leder over sig, da deres medbestemmelsesret og behov for frihed er mega stort. I virkeligheden egner de sig bedst som selvstændige eller CEO i en andens virksomhed. De er dygtige til at igangsætte andre, men de er også lidt dovne, hvis det kan lade sig gøre. Deres stædighed kan få dem langt her i livet.

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke kan lide at blive ‘ledet’ og det har flere af mine tidligere chefer vist også mærket…. Er 100% konkurrencemindet og elsker at vinde. Igangsættende, selvstændig, viljestærk, ja så afgjort. Denne karakteristik er bestemt ikke ‘ved siden af’.

Derudover fortalte hun følgende:

Mine navne energier

Klik og forstør, og se tal-energierne i mit numeroskop!

Energien i mit fornavn Lili byder desværre på familiære stridigheder, store konflikter, og en tung følelsesmæssig bagage. Skuffelser. Misforståelser. Lukke af for følelser, stridigheder, temperament, en hård energi.

Energien i mit mellemnavn Britt indikerer mange ideer, nye ideer der fuldføres, nysgerrig efter hvad livet byder på, kreativ og varm energi, healer-evner, skæbnetal.

Energien i mit efternavn Jacobsen indikerer held, ideer vil blive udført med held, hvad der bliver sået, bliver høstet med succes.

Jeg genkender ovennævnte energier, og er kun ked af energien fra mit fornavn. Den er/har været en markant del af min væremåde, jeg har blandt andet fået at vide, at jeg var meget kontant, og sagde hvad jeg tænkte (og det var vist ikke positivt ment). Da jeg hader at såre andre, har jeg måttet lægge en dæmper på mig selv mange gange, og måske nogle gange mere, end hvad godt var.

Energierne i mit hjertecenter

Øverste trekant i numeroskopet:

2-tallet indikerer glæde, blid energi, barnlig charme, stor empati, stor indfølingsevne, stor medfølelse, fantasifuld, kreativ.

6-tallet indikerer venus-energi (kærlighed, begær), kærlighed til sig selv, kærlighed til andre, flirtende, sanselig og charmerende, stor indre styrke, kan godt lide at hjælpe andre.

De to energier i hjertecentret er ganske fine at have.

Find dine egne energier her (det kræver at du tilmelder dig nyhedsbrevet fra www.numerologerne.dk)

Energierne i solar plexus

Nederste trekant i numeroskopet:

8-tallet indikerer karma, udligning af sjælelige lektier fra tidligere stadier, et skæbnetal, oplever enten store nederlag eller vinder store slag. Der er ingen mellemvej. Derfor svært at undgå store sorger og tab.

12/3-tallet offertallet, der indikerer drama, man ser spøgelser alle vegne og giver så andre skylden. Man fejlfortolker og misforstår/bliver misforstået, er styret af sin frygt. Offer for sine drømme. Offer for sin frygt.

Solar Plexus energierne har desværre fyldt meget i mit liv, især har jeg været meget styret af frygt (blandt andet ved at blive i 20+ år på en arbejdsplads, hvor jeg følte, at jeg spildte min tid), og måske kan man også sige, at jeg har været et offer for mine drømme.

Kort konklusion og bundtal

Bundtallet runder af med en 22/4-energi, der indikerer en rygsæk fyldt med fejltagelser, en tendens til at tilsidesætte egne behov for andres, et pleaser-gen, behagesyge, træffe de forkerte beslutninger. 22/4 er en meget svag energi, der forhindrer dig i at stå stærkt i din egen energi.

Jeg genkender desværre alle ovenstående energier, og har derfor besluttet at få nyt navn, gerne et der ligner det, jeg allerede har. Mit fornavn er jo et af de mere sjældne, som jeg føler mig knyttet til, så kunne jeg beholde det i en anden udgave, ville jeg være glad 🙂

Mit næste problem? Hvem skal jeg hyre til mit nye navn? Mere følger i en kommende blogpost.

Tak til numerolog Zanne, der hjalp mig med at fortolke mit numeroskop

Numerolog Zanne er uddannet af Annet Kofoed, har sin egen hjemmeside og hun uddanner også dig, der gerne selv vil være numerolog.

Find Zanne lige her!

Rigtig god dag til alle, der kigger forbi her ♥

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.