Hvordan går det med mine (og dine) drømme?

I maj måned 2017 skrev jeg et indlæg om drømme.

opfyld dine drømme Jeg listede samtidig alle mine egne drømme op. Der var 18 stk. Har jeg så nået nogle af dem, nu hvor der er gået knapt ½ år?

Læs det tidligere indlæg, klik her.

Jeg har i al fald gang i nogle af dem, men de fleste af mine drømme kræver jo en masse moneter, tsk tsk…. Og dem arbejder jeg på at fremskaffe! På den nemme måde 😉

Har du også lavet en drømme liste? Jeg tror det er nemmere at manifestere sine drømme, hvis man skriver dem ned. Og så kan man jo tage sin liste frem hver år eller hvert halve år, og se hvordan det går – (hvis man tør 🙂 )

For tiden går – dage bliver til uger, uger bliver til måneder og måneder bliver til år….

Det er nemt at ‘falde i fælden’

Fælden er autopiloten, for det er det nemmeste. Bare at forsætte, som man plejer…

Det gjorde jeg selv i årevis. Jeg gik på arbejde hver dag, og hver evig eneste dag, sad jeg og kiggede på klokken. Tiden sneglede sig som regel af sted…. Arbejdsopgaverne sagde mig ikke rigtigt noget, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sætte i stedet. For jeg har aldrig rigtig vidst, hvad jeg egentlig ville.

Nu har jeg fundet ud af så meget, at jeg rigtig godt kan lide at skrive. Det vidste jeg ikke, før jeg stoppede på jobbet. Og var jeg ikke holdt op med 9 – 17 jobbet, havde jeg nok heller aldrig fundet ud af det.

I skrivende stund arbejder jeg så på at få en levevej ud af det. Og jeg tror på, at det lykkes 🙂

Parforholdets grumme klo sad også godt fast i mig i mange mange år… Den første fyr jeg delte lejlighed med, var jeg i 14 gudsjammerlige år, kun sammen med på grund af bekvemmelighed, tryghed og bedre økonomi (to til at dele).

Sidder du i samme situation? Så vil jeg sige, at du nok senere vil fortryde, hvis du ikke handler på det. Jo før jo bedre. Men det er en proces, du selvfølgelig skal være klar til.

Jeg har det i al fald sådan, at kunne jeg gøre det om, så havde jeg ikke brugt over 10 år af mit liv på den mand. Eller det job…

Men jeg ved godt, at det er nemt at sige bagefter. Og når man vælger noget til, vælger man noget andet fra.

Hvis man kan lade hjertet styre og ikke lade hovedet dominere, som jeg har gjort alt for meget i mit liv, så tror jeg, man gør sig selv en stor tjeneste ♥

Tilbage til drømmene

bjerggorillaer ugandaTjek min liste fra maj måned ud her:

 1. Rejse rundt i Afrika og blandt andet besøge Karen Blixen farmen
 2. Opleve bjerggorillaerne i Uganda
 3. Kolonihave ved Amager Strand
 4. Besøge Japan og opleve en japansk teceremoni
 5. Bestige Kilimanjaro
 6. Tage mig rigtig god tid til at gå hele Caminoen
 7. Støtte projekter i form af egen deltagelse i forbindelse med rødlistede arter (FN’s liste over udryddelsestruede dyr)
 8. Skrive en bog
 9. Tantramassage
 10. Tage Enneagram uddannelsen
 11. Tage på telttur med alle fornødne luksus-installationer
 12. Paraglide sammen med instruktør
 13. Læse til astrolog
 14. Leve af at være blogger uden at være pisket til at levere indlæg hver dag
 15. Rejse efter den næste solformørkelse
 16. Opleve Grønland
 17. Rundrejse i Australien
 18. Diverse kosmetiske forbedringer

I skrivende stund er jeg i gang med nummer 8, og nummer 12 sker i uge 42, hvor jeg skal paraglide i Alanya. Jeg har lige parasailet sammen med min veninde, som jeg har beskrevet i et tidligere indlæg og det var en fantastisk oplevelse.

Punkt 14 arbejder jeg løbende på, og pt. er jeg i gang med at udgive en e-bog via Amazon.

Dream it and do it

dream it do itJeg tager hver dag nogle små skridt hen imod mine drømme, og forsøger at huske at visualisere. Det skal også lige siges, at alle mine drømme her ikke ville være noget værd uden:

 • fis og ballade
 • spænding
 • lidenskab
 • kærlighed
 • hygge
 • eventyr
 • adrenalin kick

Min veninde Belinda, siger at mit navn numerologisk set har tal nummer 10 (står for skæbnehjulet). Dette tal nummer 10 kan gå i begge retninger, det vil sige altså både i succes retningen og i den totalt forarmede retning. Jeg tør ikke andet end tro på hende 😉

Derfor er jeg meget ‘obs’ på mine tanker og overbevisninger. Jeg har tænkt mig at lave et indlæg om min drømmeliste mindst en gang om året, for at se om det går i den ønskede retning. Og det er jo altid godt at ‘offentliggøre’ sine drømme, for det er en måde at fastholde dem på.

Hvad gør du for at manifestere dine drømme og ønsker?

Dejlig søndag til alle, der kommer forbi her ♥

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Efterlad en kommentar