Juli måned, og tid til afslapning….

Jeg har fået mit nye navn

Der smager lidt af mit gamle navn, i hvert fald den første stavelse…. Mit nye navn bliver:

Lizeth Christie Elene Mogensen

Så nu kan jeg frit skifte mellem mine tre ‘fornavne’ alt efter mood. Det er da lidt sjovt 😉

Passer sååååå godt på mig! Skulle have det los i røven, jeg fik… Ellers havde jeg aldrig skiftet retning!!!

Jeg er nok den på Numerologi-holdet, der har valgt de mest almindelige navne. Mine medkursisters navne er så spændende som Noazofia, Kattie, Lotus, Lovina, Thorgun, Mializza osv. ja så for en gangs skyld er det ikke mig, der har det sjældne navn.

Når jeg nu bliver færdig som numerolog, vil jeg tilbyde gratis tolkninger, og så kan man jo selv vurdere, eller spørge sine venner, mand, kone eller kæreste, hvorvidt min tolkning passer, for visse ting omkring ens egen person, er man blind overfor….

Det kræver en vis selverkendelse og modenhed at se sig selv udefra.

Dit navn – dit livs overskrift

Så præcist udtrykker www.bibelselskabet.dk det, og skriver samtidig:

“I Bibelens univers har navne en stor og afgørende betydning. Helt konkret udtrykker de ofte bærerens personlighed. Navn og skæbne smelter sammen, og navnet er således selve overskriften på personens liv.

Der er flere eksempler på, at personer får et nyt navn og dermed enten en højnet status eller en ny opgave i livet. Se her nedenfor nogle kendte bibelske navne-ændringer:

Abram til Abraham,
Jakob til Israel,
Simon til Peter,
Saulus til Paulus.”

Det lader ikke til at være muligt at finde svaret i Bibelen, dvs. svaret på hvorfor disse navneskift fandt sted…. Men at det må være knyttet sammen med numerologien, giver vist sig selv.

Lidt om mine tal pt.

Ifølge den kaldæiske numerologi – som jeg pt. er ved at blive uddannet i – er jeg i gang med den sidste inkarnation!

Det er både besynderligt og befriende at have fået den viden (hvis det er rigtigt), men sandt er det også, at det meste af mit liv har været op af bakke. På mere end een front.

Med mit gamle navn har jeg haft livstemaet 22/4, et tal, der dikterer at livet bliver som ‘en rygsæk fyldt med fejltagelser’, hvilket jeg desværre kun kan bekræfte. Det er med andre ord et meget uheldigt tal! Tallets energi handler om at træffe de forkerte beslutninger, overhøre sin intuition, stole på de forkerte mennesker, få en kniv i ryggen med mere. Skuffelser, tårer og ærgrelser, det er hvad dette tal indebærer…

For mit vedkommende, især ærgrelser…. men før man graver sig ned i hjørnet og tuder, så husk at der er en ‘blessing in disguise’ bag enhver form for modgang.

Med mit nye navn (som jeg skifter til den 4/9), får jeg gudskelov et nyt livstema med tallet 19/1, der dikterer lykke, held, succes, glæde, kærlighed og positivitet. Et rigtigt succes tal, hvor ‘alt hvad man rører ved bliver til guld’.

Nu må vi se, hvad der sker! Om det hele er en omgang ‘crap’…. min mandlige faktabaserede logik har haft det svært, men jeg må indrømme, at min skepsis er ved at forsvinde efterhånden som uddannelsen skrider frem…

Juli måneds arrangementer:

(går efter det mere spontane denne måned og er træt af at have for mange aftaler)

 • Fra lørdag den 6. juli til søndag den 14. juli opholde mig på Balders plads i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival. Balders Plads ligger kun 150 meter fra, hvor vi bor, så det er virkelig fedt. Vi skal blandt andet høre Ida Nielsen og Judith Hill (billedet), begge musikere i topklasse.
 • Grill arrangementer rundt omkring
 • Læse og høre en masse om tallenes magi og mystik
 • Følge med på www.universalgoals.dk. En blog der fra et astrologisk synspunkt beskriver den tid, vi er i og hvilke påvirkninger, det har for os alle på et kollektivt plan. Super interessant!
 • Se en masse fede tøsefilm (jeg har allerede set et par stykker, der er virkelig saftige og fyldt med drama). Dem kommer der et indlæg om snarest. Glæd jer, piger 😀

Apropos navne

‘Name your vagina’ by using the name of the last movie you watched 😀

DARK – hed den film, jeg så i går – hahaha..

Skriv dit resultat,  hvis du tør!

Sidst men ikke mindst, så håber jeg, at alle der kigger forbi her, får en dejlig juli måned ❤️🧡💛

OG KOM NU IGEN SOL 🌞🌞🌞

 

2 Comments

 1. Jens den 4. juli, 2019 kl. 18:37

  Der er nok ikke nogen, der indrømmer, de sidst har set den gamle Tom Hanks film “Big” 🙂

 2. Lili Britt den 4. juli, 2019 kl. 19:48

  Hahaha… Funny Jens 🙂

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.