Juni måned, nu tror jeg at jeg har fundet min vej…. omsider!

ENDELIG har jeg fundet en (leve) vej

Jeg kan lide og kan leve med og af. Som du måske har læst i en tidligere blogpost, har jeg tilmeldt mig den kaldæiske numerologi uddannelsen i Odense, og første undervisningsweekend blev afholdt ultimo maj. Vi er 8 mennesker på holdet, 7 kvinder og en flot ung mand med anden etnisk baggrund.

Den kaldæiske numerologi som jeg bliver undervist i, sparker virkelig røv i forhold til andre numerologiske retninger. Med den kaldæiske numerologi kan du beskrive en person indgående, såfremt du har personens fødselsdato og fulde navn. I kid you not…. jeg har selv fået en autotolkning af mine data, og jeg må indrømme, at det er et fantastisk præcist værktøj!

August Darius Danielsson, førende kaldæisk numerolog, bruger endvidere den kaldæiske numerologi til at forudsige aktiers bevægelser, hvilket betyder at han tjener temmelig godt på sine aktie investeringer. Det kan han, fordi den kaldæiske numerologi kan beregne, hvad der sker i fremtiden via de såkaldte årstalsrækker. Tjek ham ud her!

Du kan læse mere om den kaldæiske numerologi her.

Lotus, vores underviser lever selv af sin numerologiske viden, og hun lever rigtig godt. Med priser på 7000,- kr. for et navneskift, ja så kan du selv regne ud, hvad der kan komme ud af det – så meget vil jeg nok aldrig tage for et navneskift, og lige nu er jeg bare glad for at have fundet den oldgamle videnskab…

Juni måneds arrangementer

 • Lørdag den 1. juni badminton og grill sammen med Geert i Sydhavn. Årets første grill arrangement
 • Københavnske Simple Raw på Gråbrødre Torv holder gårdhave-åbning fredag den 7. juni, hvor de vil byde på snacks, hjemmelavet lemonade og vegansk rosé. Lyder det ikke bare herligt, og vejret skulle blive godt ifølge vejrudsigten
 • Lørdag den 8. juni er der grill arrangement igen i Hønsebyen, Skovlunde. Vi bliver en 7 – 8 stykker, der skal grille, tænde bål og hygge
 • Shopping og mad i Fisketorvet sammen med min gamle veninde Karina fredag den 14. juni. Har været tradition mange år, at vi mindst een gang om året, går på udsalg sammen og spilder en masse penge på nyt tøj, haha… ✨⚡️☀️
 • Loppemarked på Blågårds Plads lørdag den 15. juni kl. 11 – 16. Har flere kasser fyldt med alskens køkkensager, nips, malerier og meget andet ( ragelse 😀 )
 • Torsdag den 20. juni skal jeg se Coco O. i Tivoli. En dansk sangerinde og sangskriver, der er en del af duoen Quadron sammen med producer Robin Hannibal, men nu sideløbende har et solo-projekt med navnet Coco O. Tag en smagsprøve her ❤️
 • Fredag den 21. juni er der koreansk arrangement i Kulturhuset Indre by, som jeg vil deltage i, såfremt jeg har overskud. Skal til Odense dagen efter..
 • I weekenden den 22. og 23. juni del 2 af numerologi uddannelsen i Odense. Det er SÅ spændende og faktisk en hel ny verden, der har åbnet sig for mig
 • Sct. Hans søndag den 23. juni i Sydhavnen, hvis jeg kan nå det. Er jo i Odense den weekend, men kører vi hurtigt nok hjem, skal det nok lykkes at komme til Sydhavnen tids nok…
 • Torsdag den 27. juni har jeg lovet at køre en tur til Karen Blixen Museet sammen med Birgitte til gengæld for al det lækre tøj, jeg fik af hende. Hun havde samlet en hel sæk tøj til mig, og vupti er mit garderobeskab udvidet med 8 nye kjoler, 7 nye bluser, to par bukser og 4 nederdele. Alt i en virkelig god kvalitet, da meget af det er designertøj. Birgitte køber nemlig helst de rigtig gode mærker!
 • Gung Ho løb lørdag den 29. juni sammen med 3 tøser og et styks mand. Det bliver skide sjovt, tror jeg. Se nogle af udfordringerne her 🙂 For en gangs skyld gider jeg ikke løbe efter at blive nr. 1, men vil koncentrere mig om at have det sjovt, yehaa…..

 

Og så til et par passende citater for juni måned:

At blive voksen er mangel på fantasi“,

Af Kim Schumacher (1949-1990)

OG

Mange talenter går til spilde i denne verden af mangel på en smule mod“,

af Sydney Smith (1771-1845)

PS. Måske man skulle betragte sine udfordringer på denne måde, se billede…

Alle der kommer forbi her, ønskes en sjov og udfordrende måned 😀❤️

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.