Køb te online her

Økologisk Supermarked

Økologisk Supermarked har et meget stort udvalg af te (og alt muligt andet), primært fra britiske teabrands. Næsten al te er dyrket økologisk og fair trade.

Du finder både løs te og tebreve.

Økologisk Supermarked forhandler også det nye danske Growers Cup, som har opfundet en ny og innovativ måde at servere både te og kaffe på specielt relevant for vandrere.

Tjek te ud fra Økologisk Supermarked, klik her.

Teacup

Teacup.dk blev etableret i 2007 og startede salg af te og kaffe.

I 2012 skiftede Teacup.dk ejer, og drives idag af Camilla Krogh Galountzis og Eva Krogh Nielsen. De sælger udover te og kaffe også lækkert te udstyr og gavekurve.

Teacup importerer selv velsmagende te i høj kvalitet fra nogle af verdens bedste teplantager. Deres speciale ligger i aromatiserede teblandinger.

Nogle af Teacups teblandinger er af egen kreation og disse fås derfor kun hos Teacup.

Derudover har Teacup et mindre, men lækkert udvalg af kaffe, delikatesser, vin og søde sager, hvor fokus ligger på lidt, men godt.

Se hvad Teacup tilbyder, klik her.

Helsebixen

Helsebixen.dk har sin oprindelse tilbage i 2008.

Familien Petersen fra Maribo stiftede helsebixen.dk den 1. juli 2008 og allerede i december samme år blev helsebixen.dk e-mærket.

Grundfilosofien bag helsebixen.dk er, at sælge grønne produkter til krop og sjæl, samt at gøre det muligt for alle, nemt og sikkert at kunne købe helsekost og helseprodukter online.

Helsebixen har et imponerende stort udvalg af økologisk te med fokus på urtete.

Tjek alle Helsebixens produkter ud, klik her.

Amazon

Elsker LondonHos giganten Amazon kan du få nærmest alt, selv den mest fantastiske og velsmagende te.

Amazon har et væld af gode britiske tebrands, deriblandt ‘The Teamakers of London’, der blander en fremragende Earl Grey og bare venter på, at jeg skal smage resten af deres lækre teer.

‘Vahdam’ te, der sælger sin te direkte fra kilden i Indien, er en anden fantastisk te leverandør.

Du finder også en masse super flotte te blomster fra fx tea exclusive.

Se meget mere fra Amazon, klik her.

Tante T

I 2003 var Mikkel i gang med sine studier på Handelshøjskolen. Hans søster Mette Marie havde være i New York og oplevet, at tesaloner skabte rolige åndehuller i den pulserende storby, hvor kaffebarer ellers dominerede gadebilledet.

Der var næsten ingen tesaloner i lille Danmark på det tidspunkt og derfor åbnede søskendeparret en teforretning, hvor du både kan købe te med hjem, men også nyde den på stedet.

Teforretningen ‘Tante T’ ligger ved Nørreport i København og her får du de seneste nye trends fra teens verden. Udover varm te tilbyder tanterne hjemmelavet iste, matcha, chai, urtete med friske urter og meget mere.

Se tanternes store udvalg, klik her.

A.C. Perch

A.C. Perch´s Thehandel kan i dag glæde sig over at have betjent hele syv generationer i årene 1835 til 2016.

Alt i den lille theforretning er udover det elektriske lys og “nyere” personale fuldstændig som i 1835. Det finder jeg meget charmerende!

Perchs tilbyder dig mere end 150 forskellige slags kvalitets-teer fra hele verden og de har også et stort udvalg af accessories til te.

Se flere af Perch’s fantastiske teer, klik her.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Posted in

Efterlad en kommentar