Nyheder fra I Love Tea, 14. februar 2016

Kære læser

Denne gang har jeg valgt at tage et indlæg om Caminoen med. Jeg havde jo selv tænkt mig at skulle gå den, men det er endnu ikke sket. Det bekymrer mig lidt, om jeg vil få problemer med at være vegetar. I forbindelse med et foredrag på Tranquebar afholdt af Vagabond Tours om Caminoen, er jeg dog blevet forsikret om, at det ikke skulle være noget problem.

Vagabond Tours sælger både individuelle- og gruppeture til Caminoen. Og jeg er lidt fristet til at vælge Vagabond Tours, da de har gjort en hel del af forarbejdet. Blandt andet er man fri for at skulle stå meget tidligt op, og kan tage det hele lidt mere afslappet, fordi Vagabond Tours har booket overnatning i forvejen.

Jeg har med stor fornøjelse læst Lene Theill’s bog om Caminoen. Hun valgte den hårde og mere primitive tur, hvor du selv skal finde ud af det hele. Respekt til Lene. Du kan læse resumeet af hendes bog her.

Koldbryg flaske fra Tante T

Tante T sælger disse smukke flasker til din koldbryggede te til 198,- kr. pr. flaske. Ideen er super god og oplagt i forbindelse med en god middag som supplement til vin og vand. Man blander sin favorit te med koldt vand i flasken, lader den trække natten over og dagen efter kan man så servere den lækreste koldbryggede te.
Designet er inspireret af en vinflaske, og filtret er fastsat i tuden, hvilket betyder at man hælder teen direkte fra kande til glas. Kanderne har en kapacitet på 750 ml og kan købes med grønt eller rødt filterlåg.

Prøv nye teer fra Cakao

Hver måned får jeg nogle nye spændende teblandinger fra www.Cakao.dk. Cakao.dk sælger kvalitets kaffe, te og chokolade online og jeg abonnerer på 4 teprøver hver måned. Det koster mig 139,95 kr. og bliver leveret til døren. På denne måde får jeg prøvet noget nyt og noget jeg nok ikke selv ville have valgt. Jeg synes det er en god ide, selvom man kan diskutere om prisen ikke er lidt høj for 4 små teprøver, Hr. Cakao.

De fem vigtigste ting i livet

Sidst kommer der her et meget tankevækkende indlæg. En sygeplejerske, der var ansat på hospice, fandt ud af at alle døende havde ønsket/fortrudt,  at de ikke fulgte egne ideer og valgte et  liv i større overensstemmelse med egne forventninger. Læs det her.

Masser af hilsner og på gensyn på I love Tea fra
Lili Britt Jacobsen

Web: Ilovetea.dk |Email: lili@ilovetea.dk | Facebook: facebook.com/ilovetea.nu.dk |
Instagram:  instagram.com/iloveteadk | Twitter: twitter.com/iloveteadk

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.