Nyt fra I Love Tea, 24. januar 2016

Kære læser

Håber du er kommet godt i gang med dine nytårsforsætter. Mit nytårsforsæt er at forsøge at tænke kreativt og få nye sjove ideer til en mere alternativ måde at leve og tjene penge på. Aktuelt går jeg på 6-ugers kursus i ’Brugervenlighed og grafisk design’ og vil anvende kurset til at udvikle egne ideer. I love Tea vil blive forbedret med forhåbentlig gode ideer, som du kan lide.

Siden sidst har jeg besøgt den nye Matcha bar i Helgolandsgade. Den ligger i kælderetagen, placeret lidt afsides i en sidegade til Istedgade og lige overfor et hotel. Indlægget om Matcha baren finder du her.

matcha_bar

Paulo Coelho, en af mine yndlingsforfattere, skrev for nylig et meget interessant opslag om måden vi lever på. Det har jeg bearbejdet lidt, så det passer til danske forhold. Er der nogle af dem, der virker provokerende på dig? Og er disse uskrevne regler ikke bare alt for super nemme at fyre af? Del din mening med mig og andre. Læs her.

Er du keramik interesseret, så er der udstilling hos Sing Tehus i Kompagnistræde 30. De smukke keramiske værker er lavet af Hans Vangsø og Anne Fløche. Hans Vangsø har i forbindelse med en udstilling i Japan i 2015, studeret udstyret der benyttes til den japanske teceremoni, for at fremstille blandt andet teskåle til denne udstilling. Udstillingen varer fra den 21. januar 2016 til 21. marts 2016 og kan ses i tidsrummet kl. 10 – 17.30 på hverdage. Lørdage 11 – 15. Måske ses vi der?

I næste nyhedsbrev kan du læse om ’koldbrygget’ te, Caminoen og Cakao (kaffe, te- og chokoladeleverandør).

Hav det godt så længe.

Mange hilsner og på gensyn på I love Tea fra

Lili Britt Jacobsen

Web: Ilovetea.dk |E-mail: lili@ilovetea.dk | Facebook: facebook.com/ilovetea.nu.dk |
Instagram:  instagram.com/iloveteadk | Twitter: twitter.com/@loveteadk
Du kan opdatere dine interesser:  update your preferences eller framelde dig listen: unsubscribe from this list

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.