Nyheder fra I Love Tea, 5. april 2016

Kære læser

Jeg vil denne gang præsentere dig for en ny slags te. Det er en fermenteret te fra Aarstiderne, som hedder Kombucha. Kombucha skulle være særdeles godt for helbreddet og virke afgiftende, og udover at være dejlig læskende smager den også super godt. Herren og jeg smagte tre forskellige versioner af Kombucha teen på et morgenmadsmøde hos Sticks’n’Sushi. Denne event gav stødet til et sjovt indlæg, du kan læse om her.

maudesCafe Maudes
Savner du et virkeligt hyggeligt sted at drikke din eftermiddagste, så tag på Maudes.  Det er en forholdsvis ny cafe på Gammel Kongevej på Frederiksberg, der emmer af hygge og altid er velbesøgt.
Deres teer er af høj kvalitet og der er ca. 40 forskellige teer at vælge imellem. Der er et stort udvalg af kager, også glutenfrie, og et menukort med både avocadomadder og quinoasalat, så man kan også finde noget at spise. Herren får som regel en tapas, når vi er der.

Carstensens Tehandel

Min eftermiddagste i dag var fra Carstensens Tehandel. Familien Carstensen har handlet med te i 17 år, og i søndags fik jeg for første gang købt og smagt en af deres teer. Vi er så heldige at cafekæden ‘Emmerys’ har åbnet butik på Nørrebro og de sælger et godt udvalg af Carstensens teer. Jeg valgte en grøn æble/kvæde te, og den smager lækkert frisk og forårsagtig.

to_temestreJapansk teceremoni

Vil du vide mere om japansk kultur og den særlige japanske teceremoni, skulle du unde dig selv en aften hos Sing Tehus. Jeg havde en sjov og underholdende aften sammen med de to danske temestre, Mikkel og Sander, der skiftevis viste, hvordan man udfører en traditionel japansk teceremoni. Teceremonier kaldes også meditation i bevægelse, da der kun snakkes om det, der er lige nu. Og ikke om hverken i går, i morgen eller historie og politik eller for den sags skyld om andre. Man koncentrerer sig om nuet… Læs mere om temestrene Mikkel og Sanders historie her.

Masser af hilsner og på gensyn på I love Tea fra

Lili Britt Jacobsen

Web: Ilovetea.dk|Email: lili@ilovetea.dk|Facebook: facebook.com/ilovetea.nu.dk

Instagram: instagram.com/iloveteadk | Twitter: twitter.com/iloveteadk


Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.