Nyheder fra I love Tea 8. januar 2015.

Kære læser

Håber du kom godt ind i det nye år. I år var vi (herren, nogle af herrens venner og jeg) på Kellerdirk på Frederiksberg og høre live musik. Normalt fester vi privat, men denne gange gang var vi kun fire personer, og synes at så måtte der ske noget helt andet. Det blev en særdeles vellykket aften med masser af ‘sving-om’!

Trænger du til et energiboost efter december måned, så prøv matcha, som har fået status som den nye superfood. Læs mit indlæg her.

Jeg har til min store glæde opdaget, at der er åbnet en Matcha bar i Helgolandsgade 13 på Vesterbro. Den skal jeg selvfølgelig besøge, og skrive et indlæg om. Det kommer i næste nyhedsbrev.

På kulturfronten byder jeg i denne uge på et gensyn med Onkel Danny. Jeg har altid godt kunne lide Dan Turèll, da han ikke bare gjorde som alle andre, men tog et grundigt livtag med samfundets normer og forventninger.  Asger Schnack, Steen Møller Rasmussen og Lars Movin har netop fået udgivet bogen: ”Dan Turèll, hele historien” og i den forbindelse afholdt de herrer et arrangement på Tranquebar i København, hvor jeg deltog. Denne begivenhed kan du læse mere om her.

Husk at Sing Tehus afholder matcha workshop nu på lørdag den 9. januar 2016 kl. 11 – 12. Du bliver introduceret til matcha og den japanske teceremoni, og får lov at piske din matcha selv. Det er både sjovt og hyggeligt. Da jeg deltog sidst var vi ca. 10 personer. Du tilmelder dig her.

Jeg vil som afslutning på nyhederne for denne gang, minde dig om, at Tante T har startet torsdags TEA-torials igen. Det er på udvalgte torsdage kl. 17 – 18, og man dukker bare op. Du behøver ikke komme på slaget, hvilket jeg troede i starten. Næ, man indfinder sig blot mellem 17 og 18.

Der kommer nyheder næste gang fredag den 22. januar 2016. Hav det ’tesommeligt’ så længe.

Mange hilsner fra

Lili

Se tidligere nyhedsbreve: Klik her

Du kan tilsendt nyheder fra I Love Tea. Klik her

Web: Ilovetea.dk |E-mail: lili@ilovetea.dk | Facebook: facebook.com/ilovetea.nu.dk |
Instagram:  instagram.com/iloveteadk | Twitter: twitter.com/@loveteadk

Efterlad en kommentar