Nyhedsbrev den 18. december 2015

Kære Te-elsker

Håber du har fået drukket noget god te siden sidst? Det har herren og jeg i høj grad efter at have smagt os igennem ca. 10 forskellige juleteer, de bedste af dem præsenteret her. Postbudet har også lige leveret dejlig te til mig fra internetbutikken Cakao.dk. Jeg får fire prøveposer med te hver måned, og det er teer, jeg ikke nødvendigvis selv ville vælge at kaste mig over, men det udvider jo så min ‘te’ horisont 🙂

Jeg skulle have deltaget i japansk teceremoni hos Sing Tehus, men det blev aflyst på grund af sygdom i sidste øjeblik, så i stedet har jeg skrevet et lille indlæg om, hvordan japanske teceremonier opstod og hvordan de foregår d.d. Læs mere.

Sing Tehus vil afholde teceremonien på et senere tidspunkt. Så håber at se dig der!

Er du kvinde og drikker kamille te, er min sammenfatning af kamillens mange egenskaber virkelig en god nyhed, læs det her!

Savner du inspiration til værtindegaver, julegaver eller bare en lækker gave til dig selv, kig her på julen 2015.

Næste uge vil byde på undersøgelse af den afrikanske te ‘Moringa’, som er en slags naturens viagra og afrodisiakum (ikke dårligt her i juleferien!), invitation til Matcha workshop hos Sing Tehus og præsentation af fem forskellige hvide teer (se mere her om forskellene på sort, grøn, hvid og oolong te).

Bemærk: I Love Tea fås nu på alle sprog, ‘choose language’ på forsiden

Tidligere nyhedsbreve

Glædelig jul og på gensyn på I love Tea fra
Lili Britt Jacobsen

Web: Ilovetea.dk |E-mail: lili@ilovetea.dk | Facebook: facebook.com/ilovetea.nu.dk |
Instagram:  instagram.com/iloveteadk | Twitter: twitter.com/@loveteadk

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.