Om Lili

Få lidt mere at vide om mig

Jeg drikker meget te, og elsker teens verden blandt andet på grund af det store smagsunivers, der følger med. At en kop te så også kan give dig ro, hygge om dig, give dig varmen og få dig til at slappe af og slippe verden for en stund, er temmelig godt klaret af en plante ♥

Min passion for te startede i virkeligheden med kaffe. For jeg drak meget kaffe engang. Da jeg var i slutningen af 20’erne begyndte jeg at få halsbrand, hver evig eneste gang, jeg tog en kop kaffe. Og blandt andet derfor, har jeg fået denne passion for te.

En kop te er næsten det første jeg tænker på, når jeg er ved at få øjne.

Mit hjerte banker også varmt for økologi, miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og ligestilling mellem kønnene. Jeg er vegetar på 12. år, mest raw-food, men jeg spiser også fisk en gang imellem for at gøre det lidt lettere at spise ude.

Derudover bor jeg i København på 25. år, de 12 af dem sammen med Mogens, som jeg ofte refererer til som herren.

Mit formål med bloggen er en stigende skrivelyst og lyst til at skrive om gode te oplevelser plus lidt om livet som det ser ud herfra.

Mine mange år som tedrikker, har ført til et rimelig stort kendskab til te. Nogle af mine indlæg om teens indholdsstoffer kommer fra te-ekspert Alexis Kaae. Gennem en årrække har hun uddannet sig til te-ekspert og hun er indehaver af Simplytea.dk.

Derudover har jeg sat mig for at undersøge te selv, og i den forbindelse henvise til dokumentation, der kan be- eller afkræfte forskellige virkninger. Det kan du finde under ‘Te og sundhed’.

Til orientering drikker jeg også vin og champagne.

De bedsTE hilsner

Lili

Web: ilovetea.dk
Facebook: facebook.com/ilovetea.nu.dk
Twitter: twitter.com/@iloveteadk
Instagram: instagram.com/iloveteadk

This post is also available in: enEnglish (English)