Fire fede tøsefilm & te fra Sing Tehus

Closer

Er du til lidenskab, drama og flotte fyre?

Så placer dig godt i sofaen, tænd et par fyrfadslys og husk en kande te. Nu er du klar til den fedeste tøsefilm.

‘Closer’ handler om parforhold, sex, kærlighed, begær og utroskab. Om det evige dilemma i at nøjes med een. Om begæret efter andre. Om behovet for at blive bekræftet. Med andre ord indeholder ‘Closer’ alt, hvad et romantisk drama skal indeholde.

De fire skuespillere, der besætter hovedrollerne, spiller så overbevisende, at du tror på dem hele vejen igennem. Du føler med dem og græder med dem.

Clive Owen og Natalie Portman modtog begge en Golden Globe for deres roller, fuldt ud fortjent.

Closer er fyldt med følelser, lækker musik og skuespillere, man ikke kan undgå at falde lidt for. Især Jude Law gør sig grundigt bemærket 😉

Se den her!

Tracks

Er du typen, der drømmer om vandrerture? Gøre noget ingen andre har gjort?

Så vil du finde ‘Tracks’ helt uimodståelig.

Du møder den unge australske kvinde Robyn på 25 år, der egentlig var godt i gang med at studere, alt imens helt andre længsler langsomt begyndte at trænge sig på.

Bylivet var begyndt at kede hende og hun havde ikke helt hjertet med i sine studier. Ørkenen derimod havde en sær tiltrækningskraft på hende…

Tracks-map-leading-women-story-topRobyn fik derfor den vilde ide at krydse Australien sammen med sin trofaste hund og fire kameler. En tur på over 2.700 km (se kort). Til sammenligning er Jylland 337 km. lang.

Hvorfor hun ville krydse Australien?:

– Jeg har intet klart svar. På den anden side, hvorfor ikke? Jeg tror på, at når man har stået stille for længe, må man smide en bombe og springe… og bede…

Filmen byder udover Robyn og hendes vovemod på fantastisk smukke naturoplevelser ♥ Se den… jeg tror ikke, at du bliver skuffet.

Se den her! 

Spis Bed Elsk

En rigtig feel-good film, der handler om en kvindes søgen efter det sanselige, det sensuelle, det fede, det vilde, ja alt der ikke giver associationer til hverdagens evige gentagelser. Filmen med Julia Roberts i hovedrollen udspiller sig i Italien, Indien og Indonesien (Bali).

Filmens tema er udlængsel, en søgen efter livets mening, en søgen efter sig selv og følelsen af at have alt det, man troede, at man ville have – kun for at finde ud af, at det slet ikke var det, man havde brug for… og at livet må handle om mere end ægteskab, hus og karriere…

Filmen er baseret på en selvbiografisk bog af Elizabeth Gilbert, og selvom filmen er lidt laaaaaaaaaang i spyttet, er du underholdt på bedste vis, hvis du tænder på romantik, spiritualitet, eksistentielle problemer, yoga, meditation og selve livets essens.

Se den her!

PS. Hvem kan finansiere mig? 😉
(Jeg vil også til tre lande og genfinde mig selv – ville vælge Japan, Peru og Kenya)

Wild

I Wild møder du amerikanske Cheryl, der efter sin mors død, en hård skilsmisse og lemfældig omgang med både mænd og stoffer, vælger at gå Stillehavsruten Pacific Crest Trail.

Trekkingruten skal være hendes rejse tilbage til et nyt liv.

Pacific-crest-trail

Stillehavsruten

Rejsen bliver mere end almindeligt ‘farlig’, da Cheryl hverken har forberedt sig nok eller trænet tilstrækkeligt. Det gør naturligvis kun Cheryls trekking tur meget mere spændende for os, der ser på!

Wild er ligeså ‘fed’ som Tracks, og også baseret på en sand historie, hvilket i mine øjne gør film meget mere interessante.

Hvis du kan lide filmen, bliver du endnu mere vild med bogen. Lån den på landets biblioteker.

Se den her! 

En hvid, en grøn og en chai 

Jeg har kigget på Sing Tehus udvalg af teer, og fundet tre meget forskellige teer frem.

Hvid te Pai Mu Tan, brændenælde og æble

En spændende hvid te med brændenælde og æble udviklet af Sing Tehus med det formål at kombinere kinesiske te traditioner med både sundhedsfremmende egenskaber og nordiske elementer.

Brændenælde har en lang tradition i norden som et middel mod blandt andet allergi. Den virker desuden stærkt basisk, hvilket betyder, at den også er et godt middel ved gigt, eksem og halsbrand.

Brændenælde har en fin og mild smag, så den overdøver ikke den ‘sarte’ hvide te. Æble og kornblomst bidrager med fylde og sødme.

Du får her en perfekt sommerte, der også kan nydes kold.

Læs mere her!

Grøn te ‘Fukamushi Kabusecha’, skyggegroet og langtidsdampet 

Fukamushi er en te kategori og refererer til, at teen er ‘langtidsdampet’. Det betyder, at denne te er dampet 2 – 3 gange længere end fx en almindelig sencha, hvilket frembringer en dybere smag.

Kabusecha hentyder til en te, der har groet i skygge i ca. en uge inden plukning. Det bevirker, at teen får en sødere og mere nuanceret smag.

Fukamushi Kabusecha er altså en ‘langtidsdampet skygge te’.

Nyd den kold såvel som varm, og bryg den eventuelt i koldt vand, men husk at så skal bladene trække i længere tid.

Læs mere her!

Sort te Honey Chai – sweet & hot 

Her får du en sort chai te krydret med ingefær, kanel, rosenpeber, nellike, kardemomme og orangeblomst honning, der giver teen en harmonisk sødme.

Honey chai, sweet & hot, har en spicy eftersmag, da den indeholder chili. Nyd den eventuelt med mælk i.

Læs mere her!

Sådan, nu har du alle ingredienser til at nyde en fed tøsefilm – eventuelt med en af ovenstående teer fra Sing Tehus ♥

 

 

 

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.