Ugens hjerte vil jeg lade Mona om fremover – her 5 trin til at nå vores drømme

1. Brug tid på at drømme

Først og fremmest må du finde ud af, hvad dine drømme handler om. Hvad vil du gerne, hvis alt er muligt? Hvis ikke du er vant til at drømme, kan det være svært, men det bliver lettere med tiden.

2. Udfold dine drømme

– Når du har fundet din drøm, må du folde drømmen ud og finde ud af, hvad den indebærer. Hvis du gerne vil rejse til Australien, må du spørge dig selv, hvorfor du gerne vil det. Måske er der noget særligt, du gerne vil se eller opleve. Sørg for at få det hele med.

3. Fokuser på din drøm

– Hvis du vil opfylde en drøm, må du prioritere den. Fokuser på den og arbejd dig hen imod den. Indret dit liv, så det passer til den drøm, du har. Og husk, at det kan betyde, at du må vælge andre ting fra. Drømmer du om at rejse en masse, så lad være med at sætte dig i en uoverskuelig gæld.

4. Undgå deadlines

– Målsætninger, planlægning og deadlines kan hurtigt ødelægge en drøm. Så lad være med at love dig selv, at du vil have opnået din drøm på et bestemt tidspunkt. Hvis ikke du når dit mål, vil det nemlig føles som en fiasko. Tillad dig selv at forfølge drømmen uden at have for mange planer.

5. Hold fast i drømmen

– Det kan tage tid at opfylde sine drømme, og det er helt okay. Man må gerne zigzagge sig vej og begå fejl – så længe man bevæger sig fremad. Så hold fast i drømmen og lad være med at give op – også selvom det ikke lykkes første eller anden gang.

God weekend – selv drømmer jeg om at leve af egne projekter og en hel del mere 😀

Læs mere lige her!

 

Posted in

Efterlad en kommentar