August måned byder på Tyrkiet og Odense + en boganbefaling om et helt usædvanligt og sandt kærlighedseventyr

Bogen, jeg skal have med på stranden

Ser du her 🙂 Det mest imponerende ved denne historie er, at den er sand ❤️

“New Delhi” er titlen på historien om inderen Pikej, som cyklede, ja cyklede! hele vejen til Sverige for at få sin udkårne.

Er du født i det østlige Indien, så får du læst din fremtid via de såkaldte palmebladshoroskoper*.

Pikejs forudsigelse lød, at han i fremtiden ville blive gift med en smuk, ung, udenlandsk pige. Den udenlandske pige ville være både musikalsk, eje en jungle og være født i oksens tegn.

Forudsigelsen virker dog langt væk fra Pikej, der er født kasteløs. Sult, fattigdom og modgang får ham dagligt til at tvivle.

Pikej kommer på kunstskole i New Delhi og begynder så at tjene penge på at tegne turister på Connaught Place. Da han en aften som sædvanlig står ved sit staffeli, kommer en ung, smuk, blond kvinde hen til ham. Lotta fra Borås…

Et fantastisk kærlighedseventyr er nu i gang!

Bogen har fået lidt blandede anmeldelser, blandt andet for at tegne et for romantiserende og rosenrødt billede. Kan du leve med det, får du udover feel-good oplevelsen, også indblik i palmebladsastrologien, indisk kultur og historie, herunder det indiske kastesystem.

Lån bogen på landets biblioteker!

*De indiske palmebladslæsere ved på forhånd, hvem der kommer og har efter sigende et palmebladshoroskop klar til de personer, der dukker op. Det lyder som en røverhistorie, men mange, også danske astrolog Finn Wandahl, har oplevet det.

Læs om astrolog Finn Wandahls oplevelse med den indiske astrologi her!

August måneds planer

 • Fredag den 9. august Street Food ved Søerne. Vi mødes nogle stykker, og går på jagt efter den gode madoplevelse…
  Der er fx Falafel Bar, Fish & Chips, Sushi, Italian Street Food, Planteslagterne og en Rosé Vogn, for bare at nævne nogle få.
 • Lørdag den 10. august navngivningsfest i svigerfamilien
 • Mandag den 12. august mødes med Birgitte og spise vegansk, denne gang hos Hope Organic i Boltens Gård. Efterhånden er det et must for mig, at maden også er økologisk, når jeg spiser ude.
 • I weekenden den 17./18. august er der igen undervisning i numerologi i Odense. Glæder mig, det er så utroligt og fascinerende et værktøj, og nærmest sammenligneligt med et palmebladshoroskop, fordi du via numeroskopet og de såkaldte årstalsrækker, får en ganske god fornemmelse af dit livstema og din fremtid.
 • Kappadokien, Tyrkiet

  Tirsdag den 20. august rejser vi til Tyrkiet, hvor vi skal bo i min veninde Lenes lejlighed i Alanya. Vi starter med fire dage alene og så kommer Lene. Tre på eventyr! Glæder mig så meget!
  Vi skal blandt andet besøge Kappadokien, se mere om det fantastiske område her! 
  Kappadokien er kendt for karakteristiske bjergformationer, og i området findes huse og kirker, der er hugget ud i klipperne. Det er som at komme til en anden planet, har jeg ladet mig fortælle.
  Selvfølgelig skal vi også en tur i luftballon 😉

PS. Er du interesseret i astrologi på det lidt mere kollektive plan, så følg Universalgoals!

Håber du får en rigtig god august måned ❤️

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.