Pludselig var jeg omgivet af en ufattelig skønhed, del 27

Vi sætter os hen ved Nanne og Lilliane

Ja, vi har overstået vores toilet besøg og bevæger os som siamesiske tvillinger hen til de to andre. Nanne og Lilliane sidder sjovt nok også og snakker om Bjarke (Mogens storebror), og de er helt vilde med ham, han er da bare totalt for lækker… 🙂 Karina samtykker og har lys i øjnene.

“Så vidt jeg ved, er han single, piger Og man må jo gerne danse med andre. Byd ham dog op en af jer!”

Men nej, dét vil ingen af dem. Jeg tager Karina i hånden, og siger vi skal danse. Hun følger med.

Jeppe og Kjersten kommer ud også, og dansegulvet er næsten fyldt.

Jeg råber på Bjarke, at han skal komme ud at danse… men enten hører han mig ikke eller også er han genert.

Søster Jannica kommer over

Hun fortæller, at hun synes, at hun nærmest har været i krydsforhør.

“Af hvem, Jannica?”

“Den høje mørke fyr med brillerne, er det ikke Mogens bror? Synes han ligner Mogens lidt”.

“Jo, det er Mogens bror Herman”, siger jeg overrasket, “hvad sagde du, krydsforhør?”

“Ja, han spurgte løs om alt muligt, hvor mange vi var i familien, hvad vores forældre lavede, hvad jeg lavede. Det var nærmest som om han skulle finde ud af om du/vi er ‘gode nok’ til Mogens. Det var faktisk rimelig ubehageligt.”

Jeg er målløs og tænker hvad dælen bilder han sig ind, han er til fest og skal ikke sidde og udspørge min familie om alt muligt. Jeg vælger dog ikke at sige noget til Mogens, men det er noget, der giver anledning til ubehag hos mig. Og ikke ligefrem noget, der forstærker mit forhold til den akademiske svigerfamilie…

Nu vil Mogens danse

Og kysse. Det er også længe siden jeg har fået et kys, mindst to timer siden 😉

Jannica og Mikkel går med os ud på dansegulvet. Undervejs griner Mikkel over præsten (min svigerinde) der har fået for meget rødvin og er gået i brædderne og pt. ligger og sover i et rum ude bag køkkenet.

“Det er mange år siden, jeg har gjort sådan noget,” siger Mikkel helligt og griner videre.

Klokken nærmer sig midnat

Nanne er stadig helt kåd over Geo, og spørger om jeg har set ham.

“Næ, det er noget tid siden, gad vidst om han er gået? Han har da ikke sagt farvel til nogen af os”, siger jeg undrende.

Lidt efter kommer Lilliane ind, hun har lige været ude og trække lidt frisk luft. Jeg bemærker at hun ser helt ophidset ud, samtidig med at hun siger, at der står en barnevogn udenfor.

“I den her kulde”, siger hun, vildt forarget og forsætter:

“Tænk at man kan gå til fest på den måde, og bare lade sit barn ligge udenfor. Helt alene her på Nørrebro.”

Mine veninder bliver helt oprørte, går ud og kigger til babyen, og der er en del snak frem og tilbage, men jeg vælger at blande mig udenom.

“Ah, mon ikke forældrene har klædt barnet godt på? Og så er området her jo naturligt indhegnet”, siger jeg til forældrenes forsvar.

Men de er vildt forargede over det, og der er vist ikke mere fest i dem. De går kort tid efter, men klokken er også tæt på midnat, og ingen af de tre har nogensinde været det, man kunne kalde for ‘festaber’.

Til info kan jeg afsløre at babyen overlevede, og at forældrene naturligvis vidste, hvad de ‘havde gang i’.

Festen forsætter

Og Jeppe byder mig op til dans.

Det er ved at være sent efterhånden, og vi er de eneste på dansegulvet, men vi danser bare videre. Måske danser vi lidt for længe sammen.

Mogens sidder og kigger ned mod os, men jeg er blevet lidt halvfuld, og vil bare more mig…. Har altid godt kunne lide at flirte 🙂 synes det er ren livseliksir og ikke noget jeg lægger så meget i…

Til sidst kommer Kjersten dog hen og hiver fat i sin Jeppe, så jeg går ned til Mogens. Han siger ikke noget, men krammer mig usædvanligt længe.

“Nå, vi skal måske også til at bryde op, Mogens”, siger jeg.

Der er næsten ingen tilbage, men nu er klokken også blevet omkring 01:30. Heldigvis behøver vi ikke at rydde op før i morgen.

Vores fest var definitely en succes 👍🏼🤩✨

Del 1 – 26 her!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.