December måneds te fra Te-Salonen plus lidt om tarot

Endelig te fra Te-salonen 

December måned har indfundet sig og så er det igen tid til te fra Te-Salonen ♥

Læs min unikke 😉 vurdering af teerne og find ud af, hvor de kan købes.

Til min store overraskelse og dog, er selveste Claus Meyer initiativtager til det københavnske te-brand T-Town, som du også kan læse om. Ja, hvorfor ikke lave sit eget temærke, hvis man er utilfreds med standarden herhjemme? 🙂

Til sidst et lille skriv om mit besøg hos tarotkvinden, Susanne Taylor.

Klassisk julete fra Tante T

Te-salonen decemberIngen december måned uden julete. Og jeg elsker julete, så hvad kunne næsten være bedre end den klassiske julete fra Tante T?

Den ligger i bunden af teboksen, og som du ser, har Te-Salonen gjort ekstra meget ud af indpakningen denne gang, både med julepapir og teer i julens farver ♥

Jeg synes, at Tante T’s julete smager fantastisk godt, og den er fyldt med julede ingredienser som nellliker, orangeskal og mandler tilsat sort te, æble, hibiscus, hybenskal, enebær, rosin, vanille, morgenfrue, kokos, fennikel og aroma.

Faktisk husker jeg denne te fra sidste år, hvor min veninde Karin købte den klassiske julete og jeg valgte Tante Lottes julete. De er begge to super dejlige her i den kolde tid.

Køb teen her hos tanterne.

Grøn Valnød fra Østerlandsk Thehus

Tesalonen-groen-valnoedEn fantastisk duft stiger op af theposen fra Østerlandsk Thehus. Duften kan bedst beskrives som et sødligt mix af valnødder og sirup…

Jeg kender denne te i forvejen, for Tante T laver også en ‘Grøn valnød’ baseret på den grønne sencha te. Dog har jeg ikke smagt Østerlandsk Thehus’ version endnu…

Den kan nu sagtens konkurrere med Tante T’s version.

Smagen i Grøn Valnød fra Østerlandsk Thehus er sød, og bruger du sukker i te, behøver du ikke at komme det i Grøn Valnød. Denne te er lidt for sød efter min smag, men så har du en gave til pakkekalender legen.

Eller en dejlig værtindegave, når du skal til alle julens arrangementer.

Køb teen her hos Østerlandsk Thehus.

Merry Christmas fra T-Town Copenhagen

T-Town-claus-meyerDette te-brand kender jeg slet ikke og der står ikke meget om ophavsmændene bag T-Town på T-Town’s webside. Jeg har dog støvet dette op 😉

Bag det nye økologiske te-brand T-Town står blandt andet selveste Claus Meyer, som har opkaldt teen efter Københavns kælenavn i jazzkredse – nemlig Tower Town eller slet og ret T-Town.

Initiativtager Claus Meyer udviklede sammen med jazzmusiker Niels Lan Doky (som han i øvrigt driver jazzklub sammen med) sin nye te serie T-Town i 2014.

Han synes, at standarden på flere af teerne på markedet indeholdt for mange syntetiske aromaer, og at økologien fyldte alt for lidt på te-markedet. Dette har så indtil videre resulteret i lidt over 20 økologiske kvalitetsteer, både sort, grøn, hvid, oolong og urtebaserede teer.

Det vildt smukke design på tebrevene er udviklet af Claus Meyers kone Christina Meyer Bengtsson.

T-Town Merry Christmas indeholder assam te, kardamomme, stjerneanis, mandel, nellike, kanel, appelsinskal, vanilje og appelsinolie.

Jeg er helt ‘lost’ i T-Town’s ‘Merry Christmas’, som har en dejlig intens og lang eftersmag af både den kraftige sorte assam te, men også af nelliker og stjerneanis. Anbefaler virkelig denne te til dig, der er glad for både sort assam te og julekrydderier.

Køb den hos ren-velværeshop.

Cinnamon fra Higher Living

Higher-living-cinnamonVi afslutter med en urtete fra det britiske te-brand Higher Living, baseret på kanel, fennikel, lakridsrod, orangeskal, citronskal og ingefær. Alt økologisk.

Dejlig smag af kanel godt afbalanceret af de øvrige ingredienser. En julet te, der med fordel kan drikkes om aftenen, hvis du er følsom overfor koffein.

Det glæder mig at Te-Salonen har valgt to økologiske teer denne gang, for ligesom Claus Meyer har jeg det bare bedst med at drikke økologisk te.

Jeg synes også, at økologisk te i reglen smager bedre. Der er selvfølgelig undtagelser. Min tendens til at få halsbrand (hvilket var en af grundene til at jeg droppede kaffen), forekommer næsten heller aldrig, når teen er økologisk. Andre der har samme erfaringer?

Køb teen hos Netspiren.

Tarot seance hos Susanne Taylor

Søndag den 3. december 2017 stod i tarottens tegn.

Syv mennesker deriblandt een mand ( imponerende 😉 ) sad hos tarotkvinde Susanne Taylor, som lagde ud med et lille foredrag om kunsten at tyde de smukke tarotkort. Det kommer der et mere detaljeret indlæg om senere i december.

Alle skulle efter foredraget trække fire tarotkort, og samtidig formulere nogle spørgsmål til formålet. Susanne foreslog, at vi spurgte til vores økonomi – det valgte jeg – mens flere af de andre stillede spørgsmål af meget privat karakter.

Jeg tolkede faktisk mit samlede tarotoplæg som positivt, men jeg tror nok, at Susanne måske mente, at mit tarotoplæg kunne være tvetydigt, især på grund af det her tarotkort. Som du kan se, antyder tarotkortet, at jeg både kan være ‘det rige svin’ i den røde kappe, der rundhåndet deler ud til ‘de fattige’. Men det kan også være mig, der sidder og må tigge….

Lær at spille Livets Spil

Baseret på mit tarotoplæg, opfordrede Susanne mig så til at læse bogen ‘Lær at spille Livets Spil’ af Florence Scovel Shinn 🙂

Jeg har allerede reserveret ovennævnte bog på biblioteket, men du kan naturligvis også købe den hos boghandlere.

Bogen får disse ord med på vejen:

Prøv at se livet som et spil, hvor du både giver og modtager, og vær meget opmærksom på, hvad du siger og tænker.
Du får en enestående samling spirituelle indsigter, der har påvirket utallige mennesker. Du lærer at bruge bekræftelser (affirmationer), for det er en af de stærkeste kræfter i universet. Lær at bruge dem rigtigt – med kærlighed.

perchs-julete

Nu må du nyde al den dejlige julete fra Te-Salonen – det gør jeg..

Da jeg nærmest ikke kan få nok julete, har jeg også lige forsynet mig med to af Perch’s kræmmerhuse med hvid og sort julete, uhm… ♥

Selv på sådan en kedelig regnvejrsdag som i dag, var der fyldt med mennesker i A.C. Perch’s Thehandel på Kronprinsensgade… 😀

 

 

 

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.