Om Lili

Få lidt mere at vide om mig

At jeg drikker meget te, kan ikke overraske nogen, men min passion for te startede faktisk med kaffe. Som barn af kaffedrikkere, var te noget jeg forbandt med en blå pakke støvet Medova te.

Min irritation og ærgrelse var derfor stor, da jeg i slutningen af 20’erne begyndte at få halsbrand, hver gang jeg drak kaffe. Det blev dødsstødet for kaffe og en øjenåbner til teens fantastiske univers.

Mine mange år som tedrikker har ført til et rimelig stort kendskab til te. Flere af mine indlæg om teens indholdsstoffer henter substans og næring fra britiske te-ekspert Alexis Kaae, der langsomt men sikkert er ved at lære os danskere, hvad højkvalitets te er. Find hendes særligt udvalgte teer på www.simplytea.dk.

Derudover har jeg sat mig for at undersøge de forskellige teers virkningsområder, og i den forbindelse henvise til forskningsresultater. Det finder du under ‘Te og sundhed’.

Mit store hjerte banker også varmt for økologi, miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og ligestilling mellem kønnene. Jeg er vegetar på 12. år, men spiser også fisk for ikke at være alt for vanskelig 😉

Mit formål med bloggen er en stigende skrivelyst og trang/hang til at fortælle om det, jeg oplever og har oplevet - plus lidt om livet, som det ser ud herfra.

Til orientering hælder jeg også vin og champagne ned 🙂

De bedsTE hilsner

Lili

Web: ilovetea.dk
Facebook: facebook.com/ilovetea.nu.dk
Twitter: twitter.com/@iloveteadk
Instagram: instagram.com/iloveteadk

This post is also available in: enEnglish (English)