In the Mood for Tea i Stockholm krydret med ABBA

Fra ABBA museet i Stockholm

ABBA, Stockholm museumJeg er jo altid in the mood for tea, og da gemalen så igen skulle på konference, ville jeg med. For i hver en storby gemmer sig nogle spændende testeder.

At der også gemte sig et ABBA-museum i Stockholm, kan egentlig ikke undre..

Gemalen elsker som så mange andre ABBA. Jeg er vist en af undtagelserne? Bortset fra, at jeg selvfølgelig kan lide enkelte af ABBA’s numre…

Såsom Dancing Queen, der ledsagede os på museet gennem ABBA’s musikalske rejse.

Museet er interaktivt, så gemalen og jeg både dansede og sang falsk sammen med ABBA i den digitaliserede version, samt præsterede at svare forkert på 10 ud af 11 spørgsmål om ABBA, haha…

Behøver jeg at sige, at elsker du ABBA, er der slet ingen vej udenom det her museum ♥ Der ligger både restaurant og hotel på stedet.

Link til ABBA-museum, klik her.

På turen til Stockholm fandt denne skønne teforretning ‘heldigvis’ også vej til mig.

Teforretningen ‘In the Mood for Tea’

In the Mood for Tea, StockholmHavde jeg valgt, fordi de primært handler med økologisk te ♥

Hvilket giver nogle begrænsninger i form af udvalget, men udvalget af te var dog stort nok til, at jeg alligevel skulle bruge en del tid på at vælge nogle ud…. og det er altid svært for en person født i vægtens tegn! 😉

Heldigvis kunne man købe portioner af 50 gram. Og hvis teguderne hører mig, så håber jeg, at det vil sprede sig blandt teforhandlere.

For det bevirker, at jeg altid køber MERE te. Da al teen nu var økologisk fik køber-genet yderligere fart på, og i min kurv var nu både sort te, grøn og hvid te plus en enkelt rooibos te.

White Peony Rose & Wild Rooibos

Bai Mu Dan Rose, In the mood for tea, Stockholm

Jeg har valgt to af teerne ud til en lille præsentation.

Den hvide te jeg købte hos ‘In the Mood for Tea’, er en Bai Mu Dan Rose, der er aromatiseret med ægte roser, og selv roserne er økologisk dyrket ♥

Smagen er virkelig delikat med bare lige et touch af rose. Synet af teen er lige så skønt (klik på billedet for at forstørre).

Og så nyder jeg ekstra meget at drikke te, der er økologisk dyrket.

wild rooibos, the mood for tea, Stockholm

Den anden te, jeg vil fremhæve, er Wild Rooibos, som kommer fra vildtvoksende buske i Sydafrika.

Jeg har længe ønsket mig at smage en rooibos te, som ikke er kommercielt dyrket.

Den har en anderledes smag end den traditionelt dyrkede, ingen tvivl om det. Faktisk bryder gemalen, som ellers er glad for rooibos, sig ikke om smagen.

Jeg kan godt lide den, men finder også, at smagen er anderledes og meget mere intens.

Wild Rooibos vil være min godnat-te i det næste stykke tid.

Varför pratar du engelska till mig?

Sagde indehaveren af ‘In the mood for tea’, da han fandt ud af at jeg var dansker.

Underforstået at når jeg var dansker, kunne jeg da bare snakke dansk til ham, for han var jo svensker. Men han skulle blive klogere….

For jeg fortalte så, at grunden til at jeg tiltalte ham på engelsk, var at jeg havde hørt, at svenskere ikke forstår dansk.

Og da jeg så begyndte at snakke dansk til ham, viste det sig, at han ikke havde forstået et kuk af, hvad jeg lige havde sagt. Det undrede ham meget, at han kunne snakke svensk til mig, og jeg kunne forstå hvert eneste ord, mens han intet forstod af mit danske.

In the mood for tea, StockholmDet grinte vi meget af, og blev enige om, at det egentlig er mærkeligt, at det er sådan… 😉

Til sidst så nyd lige denne her skønne farverige svenske kvinde, der også skulle have fyldt tedepoterne op.

Vil du kigge på te fra ‘In the mood for tea’, kan du klikke her.

PS. Skulle du få lyst til at købe nogle af ‘In the Mood for Tea’s teer, er fragtprisen overkommelig. 250 gram te koster i forsendelse 68,- Sv.kr. hvilket pt. svarer til ca. 52,- D.kr.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.