September måneds te fra Te-Salonen og lidt hjælp til at holde den slanke linje

Æble-Karamel te, en hjælp til slankekuren

Har du problemer med vægten? Og svært ved at holde dig fra søde sager? Så er jeg overbevist om, at du kan bruge denne sorte te som hjælp til en eventuel slankekur. For den smager så godt, at du får styret din lyst til søde sager. I guarantee… Uhm…

Denne fantastiske sorte te, baseret på te-mand Lars’ ide om at lave en te, der kunne spare ham for nogle kilo på sidebenene, er lykkes rigtig godt. For den smager præcis som et stykke lækker varm æblekage bare i flydende form…

Hvilket ikke kan undgås med de her ingredienser; sort te, æblestykker, kandisereret ananas og papaya, rødbede, kanel, rosiner, kokos, brændte mandler og popkorn.

Gemalen er også vild med den, selvom han jo i virkeligheden er en ‘led’ kaffedrikker 😉

Æble-Karamel teen kommer fra Te-Selskabet i Gentofte, drevet af Lars Hansen-Damm. Han har været vidt omkring, før han slog sig ned og helligede sig teens univers.

Prøv denne dejlige te, og læs hele Lars’ historie, klik her.

Næste te fra mit månedlige te-abonnement hos Te-Salonen er:

Rosehip & Hibiscus, Hampstead Tea

Hampstead Tea London blev grundlagt i 1989. Her mødte Kiran Tawadey og Rajah Banerjee nemlig hinanden, og sammen opdagede de deres fælles passion for økologi og ikke mindst te. Herefter udviklede tingene sig, og i dag er Hampstead Tea London et succesfyldt te-hus, der producerer biodynamisk te.

Som du kan se på det smukke tebrev, er det en urtete med hibiscus og hybenroser, tilsat appelsinskal og hindbær ekstrakt.

Jeg synes, hibiscus smagen er for gennemtrængende og derfor bliver det ikke et hit her. Men er du hibiscus fan, er der ikke noget at betænke sig på…

Find Hampstead teen lige her.

Ikebana, ‘La Route de Thé’

Ikebana er en skøn grøn aroma te fra franske ‘La Route du Thé’. Jeg skulle dog lige smage et par kopper, før jeg var overbevist. Men den er allerede ved at gå hen og blive en af mine nye favorit teer med sin let bergamotagtige, milde og aromatiske smag.

‘La Route du Thé er et større fransk foretagende, startet op i slutningen af 90’erne af afganer Wali Haydari. Han måtte som helt ung flygte fra sit hjemland, og tage nomadevejen til Europa via Indien og Pakistan. At Wali Haydary endte i tebranchen, er ikke så mærkeligt, for afghanere har en stærk tekultur, hvilket blandt andet kan ses på deres store import af te årligt.

Jeg har kigget på ‘La Route du Thé’s website, og der er mange spændende teblandinger. Ikebana, som er en af husets egne blends, består foruden japansk sencha te, af hibiscus, kornblomst, solsikke og rosenblade. Den smager virkelig lige så fantastisk, som den ser ud.

Se mere på ‘La Route du Thé’ website.

Anbefaler dig at prøve Te-Salonen

Det var månedens udvalgte teer fra Te-Salonen – har du selv fået lyst til at prøve et hav af forskellige teer, så tøv ikke med at prøve et månedligt abonnement hos Te-Salonen. Du kan både pause og opsige det når som helst, hvis det er.

Teboksen bliver leveret helt til døren den første lørdag hver måned.

Hav den dejligsTE dag ♥

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.