November måneds te fra Te-Salonen og lidt om astrologi

Er du kvinde som jeg, så elsker du sikkert te og horoskoper.. Er du mand, så elsker du sikkert sport.. Tager jeg fejl? 🙂

Te-Salonen har ikke taget fejl, for de har leveret nogle dejlige teer igen. Selvom de ikke alle bliver mine favoritter, så finder jeg altid mindst een ny te, jeg gerne så fast installeret på telageret.

Til slut kan du læse lidt om, hvordan jeg ser på mænd. Læs også noget om astrologi og din ascendant. Og find ud af, hvilken astrolog jeg anbefaler.

Men nu skal det dreje sig om teens vidunderlige verden.

Fru Kjeldsens te

November måneds te, Te-SalonenSom altid får du lige et lille stemningsbillede af november måneds teer fra Te-Salonen, denne gang iklædt efterårets smukke farver.

Familiefirmaet ‘Fru Kjeldsens kaffe’ sælger heldigvis også te i deres lille specialforretning i Aarhus, og derfor har vi Fru Kjeldsens te liggende i pakken.

Fru Kjeldsens te er en blanding af sort te og grøn sencha te, tilsat jasmin, pæon- og solsikkeblomster, rosenblade og aroma. Den er rigtig fin at kigge på med sine rosenblade.

Denne løse te er sikkert tænkt til at skulle ramme bredt, men den har bare slet ikke ramt mig, unlucky me 😉

Jeg har vist endnu til gode at finde et blend af sort og grøn te, der spiller for mig. Tror faktisk bedst, at jeg kan lide sort te for sig og grøn te for sig.

Du kan købe teen fra Fru Kjeldsen, lige her.

Black Vanilla, Hampstead Tea

Hampstead tea, Black VanillaHelt anderledes forholder det sig med denne her te fra en af mine britiske yndlingsmærker. For Hampstead Tea, de kan virkelig noget med te. Jeg har tidligere smagt deres fantastiske Earl Grey, og synes at det er så dejligt med te fra Hampstead (igen).

Hampstead Tea London er i dag et succesfyldt te-hus, der producerer biodynamisk og økologisk te. Nogle af produkterne er også Fairtrade certificeret.

Den biodynamiske dyrkning er udviklet af filosof og antropolog Rudolf Steiner og indebærer blandt andet, at man anvender særlige præparater, og at alle aspekter af dyrkningsmetoden tager hensyn til ‘det levende på enhver måde’.

Jeg læser, at interessen for at dyrke biodynamisk i Danmark vokser, og det glæder mig, da langtidsforsøg viser, at det er den bedste måde at styrke jordens frugtbarhed på.

Mine tanker om denne te er derfor allerede gode og især, da jeg ser de tilsatte ingredienser. Darjeeling sort te, lakridsrod og vanilje. De tre ting fungerer virkelig godt sammen. Og teen er økologisk. Lakridsroden er tilpas underspillet, og giver lige den smule sødme, der skal til.

Ordene ‘sweet and seductive’ – se tebrevet – er slet ingen overdrivelse..

Kan jeg nu finde denne te et sted i DK, nej desværre…

Amazon har den, klik her.

New York Breakfast, T2

T2 tea, Australia

Igen en lækker brevte, denne fra australske T2. Og hvem er de så lige? Jeg kan se på T2’s webside, at de er ekstremt succesfulde, for der er lagt mange penge i deres visuelle udtryk. Der er ingen egentlig ‘standard’ præsentation af T2, så vidt jeg kan se, for ingen af ejerne optræder med navn eller billede. Men at det her er et meget stort tebrand i Australien, er der ingen tvivl om.

Desværre er T2 ikke særligt udbredt i Danmark, for jeg kan kun finde denne te hos Amazon, øv… Ville faktisk gerne have den på telageret.

Thumps up til deres New York Breakfast te med ingredienserne sort te, vanilje, kanel og naturlige aromaer. Den gør ikke meget væsen af sig (se billedet 😉 – men smagen wauw…)

Amazon har den, klik her.

Sidste te i denne omgang er fra Teministeriet, Sverige.

White Elderflower Champagne, Teministeriet

Teministeriet, White tea Elderflower ChampagneJeg tænder lidt på det navn, Teministeriet. Det er godt fundet på og udtrykker en dejlig uhøjtidelighed.

Teministeriet er et ungt firma grundlagt i Malmø, Sverige og deres vision er at kombinere ‘det skandinaviske’ med østens gamle te traditioner.

Vi bliver præsenteret for en hvid storbladet te, tilsat smag af fersken, hyldeblomst og champagne. Synet af den, er som at træde ind i en skov og kigge ned på alle bladene… En smuk te, som jeg desværre synes, er alt for aromatiseret i smagen. Champagne aromaen redder den heller ikke, selvom jeg faktisk elsker champagne… 😉

Men vi ved alle, at der skal være noget for samtlige smagsløg, og det er umuligt at tilfredsstille enhver. Teen er i øvrigt en af Teministeriets bestsellere.

Du kan købe den her hos Luxoliving.

Anbefaler dig at prøve Te-Salonen

Det var månedens teer fra Te-Salonen – har du selv fået lyst til at prøve et udvalg af forskellige teer, så tøv ikke med at prøve et månedligt abonnement hos Te-Salonen. Du kan både pause og opsige det når som helst, hvis det er.

Te-SalonenJeg glæder mig hver gang til at få teboksen, og bliver aldrig skuffet, for alle gange har der været mindst to teer, jeg rigtig gerne ville have på mit eget lille telager.

Teboksen bliver leveret helt til døren den første lørdag hver måned.

Generalisere, gør vi ikke alle det lidt?

Gemalen mener, at jeg elsker at generalisere og gerne gør det, når det drejer sig om mandekønnet. Ved nu ikke, om jeg er specielt slem til det, for jeg ‘elsker’ faktisk mænd, og finder dem betydeligt sjovere at være sammen med end kvinder. Synes mænd er mere easy-going og der er i reglen ikke så meget ‘pis’ med dem…

Det sjove er, at jeg også synes, gemalen generaliserer. Men som altid er det svært at se sig selv udefra. Det skal vi måske være glade for? 😉

Jeg ville være astrolog

Det ligger en del år tilbage nu, men jeg var tæt på at læse til astrolog engang. Drømmen er der stadig, for jeg synes, at astrologi er fascinerende.

Jeg har fundet en britisk astrolog på facebook, Patrick Arundell, der laver både daglige, ugentlige og månedlige horoskoper og foruden at være sød at se på, så har han ramt plet flere gange. Det gode ved ham er, at jeg tillige får vedligeholdt mit sprogøre på den sjove måde.

Synes det er så hyggeligt at høre hans syn på, hvad ugen bringer af energier til Vægte og Vandmænd (gemalen) og tager det ikke for mere end underholdning, når det nu skal gælde alle (bortset fra at han så alligevel har ramt plet mere end een gang).

Du kan finde ud af mere om Patrick Arundell her.

Hvis du ved lidt om astrologi, ved du også, at vi foruden vores stjernetegn, har en ascendant. Ascendanten er den måde, du udtrykker og viser dig på via kropssprog, mimik og talemåde. Kort sagt er det ascendanten, du først ser, når du møder et nyt menneske.

Soltegnet (dit stjernetegn) lurer lige under overfladen.

Min ascendant står i Vædderen (ild-elementet), og gemalens i Løven (ild-elementet) og de to karakteristikker om hhv. Vædder og Løve ascendant passer fantastisk på os begge.

Om Vædder ascendanten står blandt andet:

  • Der skal ske noget og disse mennesker vil gøre alt for ikke at komme til at kede sig (min veninde Lennette nikker, for hun var ved at få spat af mig i Tyrkiet, hvor vi holdt ferie sammen i en uge)
  • Af de knap så flatterende kvaliteter kan nævnes en stærk konkurrence trang – ja, vil nærmest gøre alt for at vinde, og det lykkes som regel også! 🙂
  • Det kan knibe med nærværet over for andre mennesker, da de har svært ved at dvæle og fordybe sig i en samtale eller et emne i længere tid af gangen. (Dette er desværre også sandt, for jeg kan hurtigt komme til at kede mig)

Find din ascendant, klik her. (det kræver, at du kender dit fødselstidspunkt)

Meget mere om ascendanten, klik her.

Og med disse ord, må du nyde aftenens te ♥

PS. For Vægt-pigerne skulle de næste 28 dage bringe noget godt i form af styrkelse af resurser. Pray for me 🙂

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.