Til te med mig og Perch for (sidste) gang

Se her hvor flot A.C. Perch præsenterer sig i Københavns Lufthavn.

Næste gang jeg kommer til lufthavnen, sker i september, for jeg skal en uge til Tyrkiet. Hvis Perch har åbent, når jeg kommer forbi, kan jeg nok ikke nære mig for at købe deres nye ‘Travel Tea’.

Jeg er forøvrigt super glad for, at jeg skal en uge til Tyrkiet og endelig kan få noget sol og sommer 😀 Skal bo hos min veninde Lenette, der har lejlighed i Gazapasa. Hun glæder sig meget til at vise mig sin fine lejlighed, og er stolt over at kunne give mig mit helt eget værelse med bad og altan.

Gemalen er ikke så glad for, at jeg er væk i en hel uge, men jeg mener at det er sundt at savne hinanden lidt.

Ugen i Tyrkiet kommer naturligvis til at byde på strand, havvand og iskoldt hvidvin, men ellers har vi aftalt at vi skal paraglide, vandre i bjergene (hvilket jeg elsker ♥), have hamam, tyrkisk te og hvis vi når det, besøge Kappadokien.

Fire teprøver mere fra te sampleren

White Temple Tea’, er en te, der sælger ret godt. Det har jeg bemærket fra mine gentagne besøg hos Perch i Kronprinsensgade. Flere kunder købte den nemlig, mens jeg stod i kø og ventede.

Denne hvide te er fyldt med kandiserede eksotiske frugter, blandet op med grøn jasmin te. Den dufter virkelig forførende. Smagen er sød og lækker, en rigtig sommer te, synes jeg. Er du til sukker i teen, behøver du ikke at komme det i her.

Queens Blend‘ er en blanding af Earl Grey te og gunpowder med bergamotte aroma. Synes den smager godt, men også lidt neutralt. Smagsmæssigt er der ikke stor forskel på dette og Crown Prinsess Blend. Men smagen skal jo også favne vidt…

Den japanske ‘Top Sencha‘ smager fremragende. Den er tilmed økologisk. Perch anbefaler, at den brygges i kildevand, men jeg brugte postevand, hvilket også gav en dejlig kop te.

Når du har drukket teen, så smid ikke de brugte teblade ud, men lav en lille snack med soya, se mit indlæg her hvordan du gør det.

I Japan er Sencha den foretrukne kop te, og over en trediedel af den te, der bliver produceret i Japan, ender op som sencha i forskellige kvaliteter.

Afternoon Blend‘ er den sidste te i sampleren fra Perch. Det er en hvid/sort te med hyldeblomst, granatæble, rosenblade, pære, vanilje og kardemomme. Den har en særdeles indbydende duft, og de forskellige ingredienser spiller rigtig godt sammen. Varmen fra kardemommen giver kant til de fine frugtige nuancer.

Dette blend vil jeg nok gerne have på mit lille telager.

Perch tea sampler

Summa summarum; køb denne te sampler, hvis du vil udvide dit ‘te-forråd’ 😉

De tre teer, der har scoret her, er:

  • Green Palace
  • Rooibos Havtorn
  • Afternoon Blend

Tjek dem ud hos Perch, klik her.

Nyd aftenen i selskab med din elskede (te) ♥

 

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.