April måned energier og ideer

April – måneden hvor nyt fødes

Numerologisk set står april på et 4 tal, og derfor Uranus, da 4 tallet relaterer til Uranus.

Det er derfor særligt 4 tals energien, der vil være i spil i april måned.

4 tallet handler om healing, forandringer og alt, hvad der er nyt. Pludselige ændringer kan forekomme, så forvent alt.

Samtidig er Merkur gået retrograd, så der kan være noget, vi skal kigge på igen. Noget vi troede, vi var færdige med. Energien bevæger os tilbage til gamle, glemte og gemte sager. Det sker, fordi der er noget, der lige skal tjekkes op på igen.

For mit eget vedkommende håber jeg bare, at der ingen kedelige overraskelser ligger og lurer 🤣

Min april måned byder på:

 • Kirsebæralleen hvor alle nyforelskede også springer ud… 🙂

  Kirsebærtræerne på Bispebjerg kirkegård. Vil du tage indgangen tættest på Kirsebærtræ-alléen er adressen: Støvnæs Allé 17, 2400 København NV.
  Vedhæftede billede er fra 1. april, og som du kan se, kan det godt betale sig at vente en uges tid eller to.

 • Pendul kursus lørdag den 6. april online. Kurset blev udbudt på facebook af Karina Alstrup til kun 100,- kr. Karina fortæller at det er muligt at få sit pendul til at besvare spørgsmål med mere end et ja eller et nej. Det betyder så iflg. Karina, at hele sætninger kan realiseres. Jeg er skeptisk, men interessant bliver det.
 • Koncert på Louisiana med Anne Linnet og hendes nye udgivelse ‘Rubiner Safirer Krystaller’. Har lige siden min pure ungdom været meget fascineret af hende, og er det stadig, fordi jeg synes hun har en helt særlig autencititet, og så elsker jeg at hun på mange måder også er normbryder. Mere om Anne Linnet her!
 • Bogreception lørdag den 13. april kl. 13 🙂  Martinus Institut inviterer til bogreception i anledning af den nye temabog ‘Martinus svarer på spørgsmål’ – herunder spørgsmål som hvorfor vi har brug for briller, hvorfor vi får forskellige sygdomme osv. osv. Det er gratis og alle er velkomne.
  Instituttet ligger på Mariendalsvej 94, 2000 Frederiksberg i det hus, hvor Martinus selv boede og arbejdede de sidste knap 40 år af sit liv.
  Egentlig er jeg slet ikke Martinus fan, men bare nysgerrig.
 • Sakura festival i weekenden 20. – 21. april, Langelinie Park hvor du kan opleve den japanske kultur gratis. Derudover er der masser af forskellige madboder og mulighed for at få te og matcha hos Sing tehus.
 • Udsigt fra den veganske restaurant Urten, hvor der altid er friske og nyplukkede blomster både på bordet og i vindueskarmen.

  Besøg på Urten og spise vegansk. Det er blevet en fast tradition at vi smager månedens nye menu. Min samlever som ikke er veganer, elsker også maden. Derudover er Urten et skide hyggeligt sted med dæmpet lys ✨

 • En tur på Arken, som pt. huser en udstilling om blandt andet sexisme. 100 ballonhøns med pigenavne er ‘væltet’ ud over gulvet, fyldt med helium, som bevirker at hønsene nærmest danser og hopper, når man går hurtigt forbi dem. Meget underholdende og sjov måde at gøre opmærksom på, at der stadig eksisterer store forskelle og fordomme i forhold til vores opfattelse af køn.
  Derudover er der en ‘pool’ fyldt med bolde for store og små, der kan lide at fjolle rundt og kaste bolde i hovedet på andre 😉
 • Besøg i Cisternerne, som denne gang huser en lydinstallation. Lydinstallationen skulle efter sigende ‘gå i kroppen på folk’, og være så dyb og voldsom, at den nærmest vælter én omkuld.
 • Filmen Hammerskjold, som snart har premiere, blandt andet i Nordhavn Biograf. Nordhavn Bio er en forholdsvis ny biograf, som skulle være virkelig hyggelig og flot indrettet med justerbare sæder og masser af benplads. Derudover er der affaldssortering og en sjov detalje på toiletterne med voiceover, der spørger om du er den ‘fede’ type, der efterlader toiletterne, som du selv ønsker det eller om du er den ‘…….’ type! 😀

Rigtig god april måned til alle, der kommer forbi her ❤️

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.