Astrologiholdet – en lille historie om mine oplevelser so far..

Jeg startede med at læse astrologi primo marts 

Og kan allerede nu se, at det tydeligvis bliver et snakkehold, hvilket ikke er min livret.

I mine øjne dog ret typisk, når kvinder er samlet.

Desværre ikke en eneste mand på holdet ‘Astrologi for Begyndere’, der løber henover foråret i 3 måneder.

Vi er 7 kvinder i alderen 30 – 60 år 

Selvom jeg respekterer alle mennesker for deres helt unikke væremåde og tilgang til livet, til kærligheden, til undervisningen osv. osv., så er det ofte udfordrende at være sammen i grupper (i hvert fald for mig) enten på den ene eller på den anden måde.

I astrologigruppen er der to ‘problematiske’ typer, der snakker en hel mere end gennemsnittet; jeg har valgt at kalde dem for (A) og (B).

Den ene (A) afbryder ofte vores underviser og spørger om ting, der ikke hører til begynderundervisningen, og som først er planlagt til næste modul…. Skal hilse og sige, det er røvirriterende for alle os andre.

(B) forsøger at sige fra

Særligt generet bliver (B), da hun kommer helt ud af kontekst, som hun til stor ægrelse for (A) afslørede i en længere talestrøm her i søndags, hvor vi var samlet i hele 5 timer. Jeg er meget enig med (B) i, at det på et eller andet tidspunkt måttes nævnes for (A).

Jeg har derudover ikke tal på hvor mange gange, (A) har spurgt om forhold i horoskopet, vi som nybegyndere slet intet forventes at vide noget om.

Det bliver derfor interessant at se, om det har forandret spørgelysten hos (A) næste gang, vi ses.

Noget andet er 

Hende, der sidder lige overfor mig (C). Hun har tydeligvis en aversion mod mig, og hun sad da også og stirrede på mig første kursusaften, hvorfor jeg spurgte hende, om vi havde set hinanden før.

“Nej, det tror jeg ikke”, svarede hun og forsatte:

“Men jeg er vant til at folk spørger – jeg har åbenbart et ansigt/udseende, der virker bekendt.”

Hvorfor hun har den aversion mod mig, kan jeg ikke helt greje…

I astrologitimen ugen efter

Spørgelysten hos (A) var desværre kun dæmpet den første halve time.

Derefter gik det løs, helt som det plejede.

Når underviseren sagde noget, der kunne passe med et eller andet velkendt forhold hos (A), udløste det et forholdsvis lang kommentar, om de mennesker der er i (A’s) liv.

I dette tilfælde niecen, der havde haft anorexi. Måden (A) fortæller om det på, er fyldt med stor indlevelsesevne og stor lidelse på niecens vegne…

Man kan godt mærke, at (A) er fisk, en meget fintfølende en endda. Og det er der absolut intet galt i – jeg synes bare at det er helt ude af kontekst i et undervisningsforløb og ikke særligt relevant for os andre…

Underviseren siger ikke noget 

Jeg tænker, at det er svært for underviseren at takle det, selvom hun flere gange har sagt, at (A’s) kommentarer og spørgsmål hører til i et senere modul.

Derfor begyndte jeg at overveje at deltage i online forløbet i stedet for at møde fysisk op. Jeg har dog senere erfaret, at online holder slet ikke er blevet til noget på grund af manglende tilslutning.

Så jeg må blive, hvor jeg er… Har derudover også betalt 4.800,- kr. for 1. modul!.

Så er der (D)

Førstehåndsindtrykket af (D) var, at hun var et sprudlende og snakkesagligt menneske. Sådan virkede hun i al fald de første to gange, astrologiholdet var samlet.

De sidste par gange har hun derimod set meget mut ud og nærmest siddet helt sammenkrøbet… hvilket har undret mig meget.

Sidst vi var sammen, fortalte hun så, at hun faktisk er et meget introvert menneske, der dog har lært sig selv at kunne small talke, når nødvendigt. Jeg tænkte, “hvor er det fedt at hun siger det…”❤️❤️❤️

Og i grunden ærgerligt, at så mange prøver at skjule det… mig selv inklusive…

Forskningen siger

Iflg. forskere skulle hele 30-50 % af befolkningen være kendetegnet ved at være introverte, hvilket vil sige, at de har flest såkaldt indadvendte træk.

Omvendt er 50-70 % ekstroverte, hvilket vil sige, at de primært har udadvendte træk.

Mange af os er dog en blanding og det man kalder for ambivert!

Læs mere om introverte, ambiverte og ekstroverte!

Ønsker alle, der kommer forbi her en rigtig god og afslappende påske 🤩🐣

Forsættelse om astrologiholdet følger…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.