August måneds energier og ideer

August skæbne- og manifestationsbetonet

Numerologisk set står august på et 8 tal, og derfor Saturn, da 8 tallet relaterer til planeten Saturn.

Derfor er det særligt 8 tals energien, der vil være i spil august måned.

Det er en energi, der i høj grad har fokus på skæbne, karma og manifestation – og med andre ord en meget powerfuld energi, som altid er til stede i august måned.

Et stort tema i denne måned er helt sikkert, at hvis du kan se, at det du har investeret i (kan være både venskaber, projekter, hobbyaktiviteter, arbejde) ikke giver nok/det ønskede eller ser ud til at have nogen fremtid, ja så er det måske på tide, at du kigger en anden vej.

Vær ikke nervøs for at du fortryder dit valg (ret nemt at sige, ja) eller bliver ensom og isoleret. Jobbet/kæresten/veninden bliver aldrig ‘bedre’, og giver det dig mere dårlig end god energi, så luk døren og lad noget bedre komme ind. Nye døre åbner sig altid, når du lukker nogle af de gamle.

Venus – som stadig er retrograd – varer til lidt ind i september og handler også om selvkærlighed og selvværd, så derfor er det værd at se på, om vi er i situationer, der ikke er kærlige over for os selv. Og om vi gør, hvad vi har lyst til.

Det gør jeg ikke helt selv, hvilket min drøm i nat tydeligt afspejler. Drømte at min niece stod og sang i et supermarked, og derefter kom moderen farende, og påtalte at aftalen var at niecen ikke skulle drømme om en sangkarriere. Der er noget i min drøm, der handler om ikke at følge den vej/sti man har allermest lyst til…

Derudover er det stadig ikke en god ide i denne tid med langsigtede investeringer, fx købe ny bolig, nye aktier eller få en skønhedsoperation (stor risiko for at fortryde). Vent hellere til en uges tid ind i september.

Min august byder på:

 • Spirebokse med koriander, grønkål og sareptasennep fra Haveisten.dk

  Høste mit mikrogrønt. Jeg har købt spireboxe hos Haveisten, hvor du kan få alt til dit projekt, undtagen jord. Se hvor det gror. Om en lille uges tid er de klar.

 • Astrologisk weekendkursus hos Teosofisk Forening, hvor vi foruden al det grundlæggende horoskopmæssige også kigger på deltagernes horoskoper og inddrager disse i undervisningen. Det kan nemt gå hen og blive ‘intimiderende’ og egentlig er jeg ikke sikker på, at det er en god ide. Et horoskop er meget afslørende faktisk.
 • Besøge en vinfarm i Hvidovre via Truestory. Den kvindelige vinfarmer skulle være en rigtig god formidler og skænke masser af smagsprøver.
 • Kikærte-quiche, meget velsmagende og helt uden æg, mælk og gluten. Opskrift fra Anthony William, Den medicinske seers guide

  Lave endnu flere madretter fra Anthony Williams mange virkelig gode opskrifter. Fx har jeg haft stor succes med at lave quiche baseret på kikærtemel.

 • Klangaften i Domen ultimo august. Hvis det ikke er overskyet, kan man se månen gennem det gennemsigtige tag.
 • Forhåbentlig nyde vores netop opsatte altan, så det kræver et regnvejrsstop, kære Vorfrue 🙂 Det ser ud til at lykkes i den kommende uge…
 • Lytte til flere podcast, men mine foretrukne podcasts er og bliver ‘Dialog med Universet’ og ‘Guddommelig sex’. Begge podcast har et indhold, der må kaldes universelt, som jeg vurderer, at alle (både mænd og kvinder) ville have gavn af at høre. Find dem på din telefon eller på youtube. Fx var et af emnerne i ‘Guddommelig sex’, som jeg genhørte fornyligt: Soulmates, twinflames og livets storhed. Super spændende emne.
 • Sankekursus på Amager, hvor vi lærer, hvilke vilde planter vi kan spise og også koge te på. Det glæder jeg mig meget til og det sker i denne uge, hvor vejret radikalt ændrer sig. Vi skal blandt andet høre om urternes egenskaber, hvordan vi anvender urterne sundhedsfremmende og hvordan vi kan tilføje de vilde urter til vores mad.
 • Sølvbryllupsfest hos svoger og svigerinde i Søborg med band.
 • Elsker mit nye køkken 🙂

  Male en skål mere til mit nye flotte køkken hos Creative Space på Frederiksberg i netop de farver, der er på det blå vægmaleri.

 

Rigtig god skæbnemåned til alle, der kommer forbi her 💕

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.