Februar måneds planer

Februar måned, hvad så?

Jeg har haft en dejlig januar måned med kun få aftaler, og givet mig tid til at læse en masse spirituelle bøger. De eneste bøger, jeg nærmest gider læse foruden selvbiografier 🙂 og jeg må indrømme, at særligt en bog har gjort indtryk.

Bogen af Brian Weiss ‘Den samme sjæl i mange kroppe’ mere end antyder, at vi reinkarnerer sammen med de mennesker, der er allertættest på os, liv efter liv efter liv. Og det er jo fantastisk ♥

Hvad der måske er mere foruroligende, er:

Står du i et dilemma, som du undlader at konfrontere, ja så kan du være stensikker på, at netop den problematik vil gentage sig i dit næste liv. Handler du derimod på dit dilemma nu (i dette liv), ja så går dit fremtidige liv i en anden (bedre) retning. Lyder det vildt? Ja, og hvordan finder man overhovedet ud af sådanne ting?

Om bogen ‘Den samme sjæl i mange kroppe’

Psykiater Brian Weiss har gennem mere end 25 år arbejdet med regression (regression betyder, at føre klienten tilbage til tidligere liv via hypnose).

Blandt de mere end 4.000 klienter, han i tidens løb har ført tilbage, er det sket, at nogle af dem spontant har oplevet brudstykker af deres fremtid. Ved et tilfælde opdagede han, at det faktisk var muligt at progrediere (føre sine klienter til fremtidige liv).

“Er det mon fri fantasi? Ja, det er af gode grunde svært at bekræfte.”

Brian Weiss har dog gentagne gange oplevet en sammenhæng mellem klienternes nutid og det, de oplever som deres fortidige og fremtidige liv.

Du kan låne den på biblioteket, klik her 😉

Badminton med søster

Derudover er jeg begyndt at spille badminton i Nørrebrohallen med Sestra. Det giver virkelig god motion og er en billig sport at dyrke.

Men hold nu kæft, hvor fik jeg ømme ben… Vi spillede bare løs og gad ikke bekymre os om noget, selvom vi kun har sofaform 🙂

Aftaler denne måned

  • Måneden starter med Krop-Sind-Ånd Messen i Brøndby. For alle der er interesseret i at udforske det spirituelle univers, er muligheden der nu igen.
    Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet: det kan du gøre ved at trykke her – så kommer du ind for 45,- kr. Prisen i døren er 95,- kr., så det kan godt betale sig.
    Jeg er blandt andet interesseret i foredraget om reinkarnation, da jeg jo netop har læst ovennævnte bog om emnet. Derudover ser Klarsynsdemostration v/Sebbastian Lorantius også rigtigt spændende ud.
  • Lørdag den 2. februar badminton med Sissen
  • Lysfestival med Janni – Lysfestivalen er fra 1. februar – 24. februar, så det skulle være muligt at nå for alle.
  • Besøg hos niecen, der fejrer nyt job og ny bolig lørdag den 16. februar.
  • Lakridfestival i weekenden 23. – 24. februar, det er dyrt og helt sikkert dejligt. Du kommer med på en to timers rejse i lakridsens univers og oplever smagen af lakrids fra lakridsrod til gourmetlakrids.
  • Derudover skal jeg have et tøjstativ igen med henblik på at sælge mit flotte tøj, og denne gang vil jeg og Belinda prøve Danmarks største genbrugsbutik Lidkøb – nomineret til årets nye butik af AOK.

More is coming ♥

 

 

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.