Hun fortrød allerede før alteret…

En historie fra det virkelige liv

Tina, som er med i min eventgruppe, blev skilt for en del år siden. Hun er dog lykkelig gift nu, men skulle åbenbart igennem et ikke ønsket ægteskab først.

Alle kender vist det med at blive for længe i et forhold, men 8 år er godt nok lang tid.

Tina fortæller:

“Allerede da vi skulle giftes, havde jeg fortrudt. Men jeg synes at tidspunktet til at sige fra var forpasset…. det ville være for pinligt og for meget på det her tidspunkt, hvor alt var arrangeret.

Og så jeg ventede mig også. Selv om jeg faktisk slet ikke ville have været gift med manden, endte jeg alligevel sammen med ham i otte år.

Jeg blev selvfølgelig også på grund af vores datter Sofie. Men der gik ikke en eneste dag, hvor jeg ikke tænkte på, hvornår jeg skulle forlade ham.”

Kender det fra mig selv

Jeg er blevet for længe både på et arbejde og i et parforhold.

Og det tror jeg, at mange gør, hvis de ikke ved, hvad de skal sætte i stedet eller ikke har lyst til at bo alene.

Så går man og håber på et mirakel, og at der da må komme en og redde en. Det gør der bare ikke….

Du må selv finde vejen og huske at de valg, du ikke træffer faktisk også bliver et valg.

Selv skulle jeg sparkes ud…. (blev fyret fra mit job efter 28 års ansættelse, men det var en velsignelse at blive ‘løsladt’). Det er jo ingen hemmelighed at jeg følte at jeg var i fængsel fra 9 – 17 hver dag, og at det var virkelig belastende for mig. Også fordi arbejdet ikke ‘gav’ mig noget, og heller ikke gav mig en følelse af at have gjort noget godt. Kort sagt så følte jeg at jeg spildte min tid.

Når en dør lukkes, åbnes en ny

Jeg ved ikke om det er en floskel, men jeg har selv afsøgt nogle veje, og fundet ud af, at det kun fungerer for mig at være selvstændig.

Faktisk var jeg nødt til at gå nogle ‘omveje’ for at finde min vej. Den ene omvej var at bruge alt for meget tid på at lave en teshop (det var faktisk min mands idé, og jeg var fra start af loren på det).

Den anden omvej var at blive stylist, for et er at jeg godt kan lide tøj, men det er noget helt andet at style andre mennesker…

Den tredje omvej var at blive numerolog, og selv om jeg synes, at det er pisse spændende og også forventer at kunne komme til at leve delvist af det, ja så er det min blog, der har mit hjerte 💗

Dit næste skridt er dit bedste

Er det ikke ofte sådan, at vores næste parforhold, bil, arbejde osv. osv. er bedre end det, vi havde før?

Det er i hvert fald min erfaring – så hop ud i det…

Eller vent på et los i røven, som jeg fik 😍😍😍

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.