Tale og snak er virkelig overvurderet i min verden…

Hvorfor ikke lave noget sammen??

Nu er jeg nok lidt firkantet, men i min verden er det ofte anstrengende, rastløshedsskabende og til tider r…vkedeligt kun at være sammen for at snakke.

Derfor ramte det hovedet lige på sømmet, da jeg faldt over nedenstående kommentar udløst af en artikel fra Weekendavisen på facebook.

Nu kan man jo sige meget om facebook, men jeg har stor glæde af facebook, også fordi jeg finder meget nyttig information, ikke alene i forhold til debatter, men også fordi jeg er medlem af veganergrupper, spirituelle grupper, sælger ting på Marketplace o.l.

Tilbage til kommentaren på facebook, skrevet af en herre i 50’erne:

“Som når en fisk kommer på land”

Et af de måske dræbende middagsselskaber… som dog også kan være overraskende hyggeligt, hvis snakken flyder.

Hr. Nielsen skriver på facebook denne kommentar til en af Weekendavisens artikler:

“Med tiden finder man måske bare ud af, at der er måder at være sammen på, der falder en mere naturligt end andre, og så fravælger man de omgangsformer, man har cirka samme forhold til, som når en fisk kommer på land….
Personligt er jeg virkelig ikke god til det stadsede, hvor man mødes over en middag med vin og sidder pænt ved bordet og taler hele aftenen. Jo nogle gange om året er det okay, fx til julefrokoster, påskefrokoster osv., men resten af tiden vil jeg egentlig hellere være fri…” (her må jeg lige indskyde ME TOO…)

Hr. Nielsen forsætter:

“Så er jeg mere til at lave nogle spændende eller hyggelige ting sammen. Det kan være noget helt banalt som at tage ud og gå en tur sammen i et flot naturområde med en madpakke og en kande kaffe, eller det kan være naboen, der trænger til hjælp med noget i huset eller haven. Jeg føler vitterligt, jeg er ‘bedre’ sammen med mennesker, hvis vi foretager os noget sammen, i stedet for at sidde ved et spisebord og snakke.
Jeg har et godt eksempel med en ven, jeg har kendt næsten hele mit voksenliv. Før i tiden foretog vi os altid ting, når vi var sammen, uanset om det var at arbejde sammen på ‘projekter’ eller tage en tur ud i naturen, men de seneste henved 10 år er det mere blevet til ‘besøg med bespisning’, og jeg har en tydelig oplevelse af, at venskabet er blevet reduceret af den udvikling.”

Ovenstående ord resonnerer fuldstændig med mig

Ligesom Hr. Nielsen, så er jeg også bedst og føler mig bedst i sammenhænge, hvor det ikke hele tiden handler om at snakke.

Selv sammen med veninderne sidder jeg nogle gange og kæmper og bryder min hjerne med, hvad jeg nu skal finde på at sige, når venindens talestrøm er forbi.

Det anses også for akavet, hvis der ikke bliver sagt noget, og det synes jeg egentlig er lidt ærgerligt, når det nu er så nemt at foretage sig noget sammen, som ikke kræver, at der er tale og snak hele tiden.

Mal porcelæn sammen på Creative Space, Frederiksberg

Derfor får du her en hel stribe af ideer til, hvordan du og dine veninder kan mødes fremover.

Aktivitetsforslag de fleste kan deltage i 

  1. Mal sammen fx på Creative Space (også hverdage om aftenen) eller Art Escape Studios (dog kun i weekender eller til kl. 18.00)
  2. Gå ture sammen og saml samtidig skrald i naturen
  3. Tag på smykkecafe på Frederiksberg
  4. Croquis tegning på Vesterbro
  5. Escape room
  6. Drop in Yoga
  7. Loppemarked, fx Lidkøb på Østerbro
  8. Guidet meditation på Østerbro
  9. Hver tirsdag kl. 19 foredrag om buddisme på Østerbro
  10. Find en te-event her, fx kan du lære at piske matcha

Rigtig god aften til alle, der kommer forbi her ❤️❤️❤️

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.