Januar måneds te fra Te-Salonen og nyt site kun med øko te

Januar måneds teer fra Te-Salonen og en masse øko te

Godt nytår til alle, der kommer ind og læser med her ♥

Sæt dig godt til rette med din yndlingste… Det har jeg gjort 🙂

Nu skal det nemlig handle lidt om teerne fra Te-Salonen plus vores nye hjertebarn:

www.organic-tea.org

Vores nye website som kun sælger økologisk te samt te-udstyr. Vi satser på at gå worldwide med vores nye side, som jeg hver dag fodrer med nye spændende teblends, der alle har det ene og meget vigtige kriterie: Teen er dyrket økologisk. Er den også dyrket efter fairtrade principper eller lignende, er det et ekstra plus og dette vil fremgå af den enkelte te.

Vi mangler stadig at få designet helt på plads, før vi kører kampagne, men vi er godt på vej.

Se vores nye baby her!

Te-Salonens første teboks 2018 

januar te-salonenKig med – ser det ikke bare godt ud? (klik og forstør)

Elsker den fine måde Te-Salonen serverer deres indhold på. Selv gemalen der nysgerrigt kiggede med, udstødte begejstring, da jeg åbnede teboksen.

Han synes, at det er så nice at teerne er pakket ind i lækkert blødt papir og lukket med en selvklæbende label, hvorpå der står:

‘Det er tetid…’

Den ‘romantiske’ te ‘Lover’s Leap’ fra det franske fima Mariage Fréres til venstre i billedet er en enkel sort ceylon te og jeg tænker næsten med det samme, at det er lidt øv med en ren sort te…

Det til trods for at den faktisk smager ret godt og har en blød afrundet smag med noter af jasminblomster…

Men jeg tænker, at os der får te fra Te-Salonen forventer nogle spændende teblandinger, som vi ikke har prøvet før.

For det er naturligvis ikke te-connaisseurs, der bestiller Te-Salonens månedlige boks, men typer som mig. Typen der går efter nye smage, nye blends og på ingen måde er te-snob eller har særlige forventninger til at teen skal være af darjeeling, first flush kvalitet eller lignende.

Du kan købe Mariage Fréres sorte te ‘Lover’s Leap’ her.

Green Island Blend fra Bornholms Thehandel 

Dette grønne blend består af grøn te ‘Chun Mee’ tilsat lemon, ingefær, lakridsrod, mynte og lemongrass. I mine grønne øjne nærmest at sammenligne med en kedelig urtete. Men den får et stort plus for at være økologisk…

Chun Mee er en populær kinesisk grøn te, som også kendes under navnet ‘Dyrebare Øjenbryn’ på grund af måden, tebladene er rullet på. Ved første øjekast minder den om gunpowder te, men rulningen er mere kompleks og krævende. Smagen er lidt lettere og mindre sød end andre grønne teer.

Green Island Blend må gerne blive på Bornholm, for rent smagsmæssigt minder den mig om Cool Herbal. Men søger du en grøn te med let urtesmag, så kunne Green Island Blend være en te for dig.

Køb ‘Green Island Blend’ her.

Nu til Nute

Danske Nute, hvor Claus Meyer igen har snabelen indenfor. Jeg vidste ikke, at han drak så meget te, for læste du med sidst, ved du at han også har været med til at stifte tebrandet ‘T-Town’.

Jeg har smagt Nute’s teer, og de er virkelig af fremragende kvalitet. Alle teer er økologiske og ideen med Nute er at kombinere den østerlandske te med de skandinaviske urter/blomster.

Denne hvide te ‘Nordic Night’ er smagssat med citronmyrte og hvid kornblomst. Nordic Night har en meget kraftig og forfriskende citrussmag uden citronens skarphed. Virkelig lækker og opkvikkende te ♥

Du kan købe teen her.

French Earl Grey fra T2

Altid lækre teer fra australske T2. Denne gang er det en Earl Grey te, det er gået ud over. På den helt rigtige måde.

Earl Grey er tilføjet hibiscus, solsikke, rose og katost kronblade plus blomster aromaer. Se hvor smukt teen præsenterer sig.

Nu er jeg i den grad glad for Earl Grey te, og denne te går ikke ubemærket hen. En virkelig sofistikeret Earl Grey te, jeg gerne vil have på mit lille telager.

Amazon har teer fra T2, køb French Earl Grey her.

Til slut

Januar måneds boks var noget kedelig i mine øjne, dog var tebrevene fra Nute og T2 et hit. Og jeg sætter stor pris på, at der er økologisk te med i boksen hver gang.

Måske Te-Salonen kunne overveje at bytte de løse teer ud med nogle mere særprægede og eksklusive blends? Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig.

Jeg har for eksempel aldrig glemt den franske grønne teblanding med navnet ‘Ikebana’…

PS. prøv et abonnement hos Te-Salonen

Anbefaler dig at prøve Te-Salonen, hvis du også kan lide at tenørde.

Du får kendskab til både nye tebrands, nye smage, viden om te og så er der ikke mindst overraskelsens moment.

Jeg elsker overraskelser, gør du ikke også?

Rigtig god dag til alle, der kommer forbi her 😀

 

 

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.