Jeg føler, at jeg sidder i saksen igen…

Med et fuldtidsjob, der ikke stimulerer mig 

På hverken den ene eller den anden måde…

Den daglige rytme mandag til fredag fra 9 – 16:30 er blevet hverdag, og jeg begynder at få det på samme måde, som sidst jeg var i længerevarende job, og ikke kunne holde ‘same same’ ud mere. Og derefter blev fyret på grund af for meget sygefravær.

At jeg overhovedet har holdt ud så længe i mit nuværende job, skyldes den langvarige corona situation.

Corona situationen bevirkede nemlig, at vi i en periode kunne holde hele tre hjemmearbejdsdage om ugen, og i den periode var der ikke særligt meget at lave, så fra december 2021 til og med februar 2022 var jobbet den rene loppetjans.

Selv har jeg ikke engang fået en vinduesplads efter at have skiftet team, men må ‘lide’ i stilhed og sidde yderst… Skillevægge er dog bestilt nu.

Men sådan er det ikke mere. Nu er der kun hjemmearbejdsdag én dag om ugen, og resten af tiden skal vi møde op og endda sidde i storrum…

Det er selvfølgelig vilkårene for rigtig mange mennesker, men det kan jeg ikke rigtig bruge til noget.

Har altid ønsket at være min egen herre

Det største ønske i mit liv, har altid været at kunne leve af egne projekter, blandt andet også fordi at jeg så ikke behøver at forholde mig til en masse mennesker hele tiden.

Det er jeg nødt til nu, hvor jeg sidder i storrum, ‘omringet’ af en masse kollegaer.

Det er ret forpligtende at have kollegaer, der sidder så tæt – for er du ikke den meget talende type som jeg, så kan du hurtigt blive forvekslet med en sur kælling, så derfor taler jeg med mine tre tætsiddende kollegaer af ren høflighed. Og egentlig ikke fordi jeg har lyst.

Og det skyldes ikke, at folk ikke er søde, jeg er bare den introverte type, der ikke gider snakke særligt meget, medmindre det handler om et – for mig – virkelig spændende emne.

Derudover har jeg altid fundet tokanten – to mennesker, der snakker sammen og IKKE grupper på tre og derudover – mest givende for mig. Alt derudover har en tendens til at skabe konkurrence om, hvem der er den klogeste, hvem der er den sjoveste, hvem der fortæller de bedste historier osv. osv.

Så det er ikke alene job-indholdet, men også hele set-uppet med fire kollager i en bås, der dræner mig for energi.

What to do?

Jeg havde håbet på at kunne gå på deltid og arbejde fra mandag til torsdag.

Men styrelsen har en politik om, at arbejdstiden skal ligge i tidsrummet mandag til fredag, så for mig vil det ikke batte noget at gå ned i tid, når jeg ikke kan holde fri fredag.

Øv, for det kunne have løst et problem for mig, kun at skulle møde op tre dage om ugen med en ugentlig hjemmearbejdsdag. Sådan skal det altså åbenbart ikke være…

Dagpengeretten er heldigvis retur pr. 1/9-2022.

Jeg frygter dog at fortryde, hvis jeg stopper…

Men jeg ved også, at job-indholdet: saldobalancer, fakturaer og faste omkostninger er ved at kvæle mig!

Til alt held

Er tidligere kollegaer, der sagde op, fordi de ville prøve noget nyt, blevet genansat, hvis det nye sted ikke ‘funkede’…..

Så jeg tænker, at det kunne jeg jo også benytte mig af – selvom jeg nærmest har det sådan, at jeg efterhånden ‘brækker’ mig over det job, og nok ville have svært ved at vende tilbage, hvis jeg først stoppede.

Det er dog min overlevelsesstrategi lige nu… ❤️

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.