Julenovelle, del 3: Den blodrøde lakfrakke (baseret på virkelige tanker)

Sidste afsnit af julenovellen

Det var en sjov øvelse at skulle skrive en julenovelle på max 1500 ord. Julen skulle være det bærende tema, og her kan man vist godt sige, at det punkt missede jeg lige. Og det må da være derfor, at jeg ikke kom igennem nåleøjet?? 😂

Som jeg har skrevet, er det meste af min julenovelle factbaseret, og heldigvis er jeg da kun morder i tankerne…

Thor har jeg ikke set i mange år efterhånden, selvom han faktisk bor rimeligt tæt på mig. Det ville være mærkeligt at møde ham igen, og det sker nok ikke.

Nedenfor finder du resten af julenovellen 💖

Den blodrøde lakfrakke

Næste morgen

Næste morgen havde Britt svært ved at finde ud af, om det hele var noget hun havde drømt.

Nej, det stod klart for hende, mens hun drak sin julete, at det hverken var en drøm eller en hallucination….

Men blodig alvor. Hun ville gøre det…

Julefrokost på kontoret

”Skål”, blev der råbt nede fra den anden ende af bordet. Julefrokosten var i fuld gang, og alle var mere eller mindre berusede..

Britt skålede med og forsøgte samtidig at gennemgå alle detaljer. Hun havde aftalt med Thor at de skulle mødes på parkeringspladsen lige omkring midnat og derefter skulle Britt begynde at gå af en lidt ensom rute ud mod skoven.

Den sidste julegave skulle han have. Og det ville samtidig blive det sidste knald, det havde han alligevel fortjent. En af hans få forcer var nemlig at han var god i sengen, men ulidelig at være sammen med på alle andre punkter.

Det sidste knald

Klokken var nu 23.15 og Britt cyklede hjemad fast besluttet på at gennemføre.

På slaget stod hun klar nede på parkeringspladsen, og så en fyr med briller nærme sig, og råbte:

”Hej, jeg er her”. Det var alligevel lidt spændende det her, og Britt begyndte ivrigt at gå mod alle de nøgne træer.

Hun kiggede bagud, og ja han fulgte selvfølgelig efter, som de havde aftalt. Gad vidst hvornår han ville begynde tilnærmelserne… Britt kunne ikke undgå at føle sig opstemt.

Thor nærmer sig

Der blev efterhånden mindre og mindre lys og Thor kom nærmere. Britt følte sig mere og mere tændt, og kunne næsten ikke vente på at Thor begyndte at røre ved hende.

Nu kunne hun høre at han var meget tæt på. Pulsen steg og lysten som hun ellers aldrig havde, vældede op i hende. Han var lige bag hende nu, og begyndte i samme øjeblik at køre hænderne over brysterne og ned over maven. Britt var stærkt ophidset…. og mærkede lidt efter Thors krop mod sin.

Trusserne blev nu trukket hårdt af,  og derefter begyndte Thor at berøre ’klitten’ med fingrene, stadig stående bag Britt. Britt var helt oppe og ringe nu, og det ville ikke vare længe, før eksplosionen kom.

Thor forsatte og Britt skreg, mens orgasmen kom rullende…

Et kort øjeblik efter mærkede hun ham inde i sig. Hun synes at han fyldte mere end han plejede, og undrede sig. Langsomt drejede hun hovedet og opdagede at manden slet ikke var Thor, men en helt fremmed mand med et koldt blik i øjnene.

Alt sortnede for Britt, da han lidt efter lagde hænderne om hendes hals og trykkede til…

 

Forrige afsnit her!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.