Julenovelle, del 2: Den blodrøde lakfrakke (baseret på virkelige tanker)

Den blodrøde lakfrakke

“Jeg har fået en ganske speciel plante”

Nå, tænkte Britt helt paf, den fede overraskelse var altså en eller anden lorte plante, han lige havde fået!!! Britt troede næsten ikke sine egne ører, da han fortalte om ”den fede overraskelse”.

Skuffelsen sveg og Britt prøvede ihærdigt at skjule sin vantro, men Thor lagde ikke mærke til en skid. Han ævlede løs, som han plejede, og den fede overraskelse fyldte næsten lige så meget som Britts mangel på lyst til Thor.

Britt var i stigende grad begyndt at håbe på at der ’skete’ noget med Thor. Den stejle trappe op til 1. salen blev ret glat om vinteren, men der var ikke antydningen af frost på vej. Måske var det heller ikke nødvendigt, at det blev glat… for det var jo muligt at skvatte ned af trappen..

Julefrokost på arbejdet

På fredag var der julefrokost på arbejdet og det gik aldrig stille for sig. Thor holdt sig da heller aldrig tilbage, og glædede sig til alle de juleøl, han skulle kværne.

I fantasien så Britt allerede Thor liggende i en blodpøl efter at være faldet ned af trappen… Stendød…

Han kunne jo få et lille puf, mens han stod på øverste trappetrin… og det kunne sagtens ske i forbindelse med sexlegen og den blodrøde lakfrakke.

Problemet var selvfølgelig at naboerne kunne komme til at se med. Den stejle trappe lå nemlig helt åbent og vendte ud mod naboerne. Derfor skulle det være mørkt.

Britts hjerne arbejdede nu på højtryk og hun blev mere og mere fjern, eftersom al hjerneaktivitet nu gik til Thors ’dødsulykke’.

”Skyller du lige porrerne?”, sagde Thor.

Britt og Thor lavede altid mad sammen, det vil sige at Thor sørgede for at stege og brase osv. mens Britt tog sig af det grove.

”Ja”, svarede Britt fjernt mens en plan nu langsomt begyndte at tage form.

Den blodrøde lakfrakke

”Du har jo så tit talt om den røde lakfrakke og mig nøgen i den. Skulle vi ikke gøre alvor af det, efter julefrokosten på fredag?”

Thor vendte sig nu om og kiggede på Britt med både julelys og fyrværkeri i øjnene.

”Mener du det?”, svarede Thor med en helt anderledes tone end den sædvanlige.

”Ja, for efter julefrokosten er vi jo i stemning. Men nu er det jo lidt for koldt til at jeg kan være helt nøgen indenunder, men jeg vil selvfølgelig sørge for at du kan komme til.”

Thors øjne var nu helt udspilede og glade, et ret sjældent syn og tænk han så helt sød og rar ud.

Der var kun et par dage til julefrokosten, og Britt begyndte at udtænke detaljerne. Hun måtte sørge for ikke selv at drikke for meget, for skulle planen lykkes, var det vigtigt at være nogenlunde klar i hovedet.

Britt kunne mærke hjertet banke ret hårdt, når hun tænkte på hvad der skulle ske med Thor. Hun var dog sikker på, at han ikke ville have nogen som helst form for mistanke om ugler i mosen.

Det føltes ganske mærkeligt at kigge Thor i øjnene nu. Han så så forventningsfuld ud, og Britt vidste at Thor ikke kunne ønske sig nogen bedre julegave. Det var lige før Britt fik dårlig samvittighed.

Britt havde svært ved at falde i søvn den nat.

Første afsnit kan læses her!

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.