Maj måned, hvad bringer du? Plus lidt om min nye muse Louise Falkenberg

Få en dybdegående analyse af din sjælskontrakt og livsformål

Hvordan? Via din fødselsdato og dine navne, som i de rette hænder afslører en hel del om dig 😉

I skrivende stund afventer jeg selv svar på ovennævnte. Kvinden der skal gøre mig meget klogere på mig selv, er astrolog og numerolog Louise Falkenberg, der også står bag websiden ‘Universal Goals Numerology’.

Fornemmer og oplever jeg, at hendes svar til mig rammer plet, ja så er der ingen vej udenom og mit navneskift vil snart være en realitet.

Jeg får analysen om 2 – 4 dage, og den skulle gerne gøre mig meget klogere på mig selv, mit livsformål & potentiale og om hvorvidt mine navne understøtter eller modarbejder dette.

Analysen kommer hele vejen rundt og kigger også på personlighed, ønsker, behov, kærlighed, arbejdsliv, kropsflow, det sociale osv. Det bliver super spændende at modtage!

PS. Jeg må indrømme, at min ‘mandlige’ faktabaserede logik 😉 stadig fortæller mig, at det er komplet vanvittigt det her med at skifte navn. Men samtidig ved jeg at universet er skruet sammen på måder, der ikke er synlige for hverken øje eller intellekt…

Maj måneds spændende arrangementer

Clairvoyant Sebbastian Lorantius

 • Torsdag den 2. maj besøge Belinda. Først spise vegansk, glutenfri tærte og bagefter snakke astrologi, numerologi og tarot 😀 Super hyggeligt!
 • Fredag den 3. maj på cafe Kapers, Østerbro med Lenette og have et glas vin
 • Lørdag den 4. maj mødes med den pukkelryggede til bowling i Ballerup Bowling Center. Derefter spisning et sted, vi kan blive enige om.
 • Tirsdag den 7. maj til klarsynsaften med Sebbastian Lorantius; mest for at prøve det og fordi min Søsser ville, for min egen intuition er faktisk fremragende. Denne aften vil de clairvoyante medier Jeanie Marie Solberg & Sebbastian Lorantius tage kontakt til den åndelige verden og hvem ved, måske får en af os et spændende budskab!
 • Fredag den 10. maj besøge Birgitte til mad, vin og en hel sæk tøj, hun er blevet træt af. Birgitte har en skøn have i Skovlunde, og vejret plejer at være godt, når jeg kommer…. ☀️
 • Søndag den 12. maj Loppemarked i stemningsfulde Jægersborggade, hvor Søsser og jeg har en stand fra kl. 10 – 16.
 • Tirsdag den 14. maj astrologi foredrag i Teosofisk forening på Frederiksberg. Astrolog Holger Stavnsbjerg vil fortælle om følgende begreber: Ascendanten, der står for sjælen, Soltegnet, der står for personligheden og Soltegnets modstående tegn ‘monaden’. Han vil i det omfang tiden tillader det, undersøge disse stjernetegns placering i tilhørernes horoskoper.
 • Fredag den 17. maj golf med en af vores venner mest for det ‘sociales’ skyld. Golf kommer aldrig til at tænde mig 100%… 🙂
 • Lørdag den 18. maj badminton i Nørrebrohallen med et par venner
 • Fredag den 31. maj slutter vi måneden af med et brag af en koncert. Vi skal gense Anne, Sanne & Lis ♥
  Som det ser ud nu (der er stadig billetter til ekstrakoncerten 1. juni 2019 i Royal Arena, København), kan du finde billetter via www.ticketstarter.dk, skulle du have lyst til at se de tre damer 🙂

PS. Jeg elsker ordsprog, og her kommer et af de lidt mere triste måske, men er det ikke noget, vi alle kender? Vi sagde nej til ham eller hende, vi tog ikke med til den fest, vi sagde nej til det jobtilbud, osv…osv..:

Den, som ikke griber en chance,
vil spekulere over den resten af livet!

Hav en dejlig maj måned alligevel! 😍😍❤️❤️❤️

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.