Sådan fandt numerologi sin vej til Danmark

Hvad er numerologi

Kan numerologi være relevant for dig?

Ja, det kan det, fordi du – set fra et numerologisk perspektiv – med et ‘dårligt’ navn kan tiltrække en masse kedelige og ikke ønskede omstændigheder…

Numerologi er kort fortalt læren om tallene og deres energier. Hvert bogstav tilhører et bestemt tal, og hvert tal har en bestemt energi og vibration.

I numerologi bruges din fødselsdato og dit navn som udgangspunkt for et såkaldt numeroskop, som beskriver din skæbne – men vel at mærke en skæbne, som ifølge numerologien er til at ændre, hvis du er villig til at ændre dit navn (modsat fx et horoskop, hvor du må acceptere det, der er blevet dig givet).

Ved at analysere bogstaverne i dine navne samt datoen du er født, kan numerologien aflæse, hvem vi helt grundlæggende er som mennesker, hvilke styrker og svagheder vi besidder samt hvilke ting vi er sat på jorden for at udvikle.

Hvor stammer numerologi fra

Ordet numerologi er sammensat af det latinske ord ”numerus” (nummer) og det græske ord ‘logos’, som betyder læren om, viden, tanke eller udtryk.

Numerologi er en mundtligt overleveret tradition, som er så gammel, at de oprindelige rødder er gået tabt. Det vil sige, at ingen ved præcis, hvorfra numerologien stammer.

Men det man ved fra historiske kilder, er, at numerologi har rødder flere steder i oldtiden og i nogle af de tidligste civilisationer. Blandt andet kan der findes numerologiske skrifter og beregninger fra oldtidens kulturer i Indien, Mesopotamien og det gamle Grækenland.

Nogle af de største numerologer i vor tid, rejste til Indien for at modtage lærdom af numerologiske mestre. Den græske filosof, mystiker og matematiker Pythagoras var en af dem; han anses for at være en af de “nyere” numerologer, set i forhold til numerologiens lange historie, selvom han levede omkring 500 f.kr.

Hvordan jeg fandt numerologien

Numerolog Annet Kofoed’s møde med numerologien er SÅ mærkelig, at jeg ikke kan lade være med at måbe. Samtidig bevirker Annet’s historie, at jeg ikke kan andet end ‘tage’ numerologien til mig.

Jeg faldt tilfældigvis en dag for et par uger siden over en af Jette Harthimmer’s mange podcast, men mærkeligt nok sprang jeg direkte til podcast nr. 32 om Annet Kofoed og numerologi (jeg havde faktisk til hensigt at høre en helt anden podcast, men det blev Annet Kofoed’s historie, jeg hørte).

Hør podcast nr. 32 om Annet Kofoed’s magiske møde med numerologien lige her!

Numerolog Annet Kofoed’s fantastiske historie

“Hvorfor?”

Annet jokede tit med, at når hun blev gammel, ville hun skrive en bog, der hed ‘Hvorfor’, fordi hun havde alt for mange hvorfor’er i sit liv…

En dag sagde sønnen til hende:

“I denne her bog finder du alle svarene på dine hvorfor’er.”

Bogen handlede naturligvis om numerologi 😉

Behøver jeg at nævne, at Annet tog numerologien til sig 100 % og undersøgte alt, hvad der var af litteratur gennem to år. Derefter skete dette (læs nedenstående), mens Annet og hendes familie var bosiddende i Australien:

Annet Kofoed fortæller

“Min søn Henrik havde siddet på en café, og da han ikke havde penge til sin kaffe, faldt han i snak med en ældre kvinde, der betalte for ham. Pludselig sagde kvinden til ham: Nu vil jeg møde din mor.”

“Min søn havde aldrig set kvinden før, men alligevel kom min søn altså slæbende hjem i mit køkken med denne her dame. Vi begyndte at snakke om numerologi – jeg havde aldrig set hende før, og jeg tænkte bare, hvad er det her for noget? I de følgende tre år dukkede hun op i mit hjem i ny og næ. Nogle gange flere gange om ugen, nogle gange hver tredje uge. Og det var altså hende, der lærte mig numerologien.”

“Hvis ikke jeg havde et billede af hende, havde jeg simpelthen troet, at det var løgn. Jeg anede ikke, hvor hun boede, hvad hun lavede – intet! Jeg kan huske, at jeg skrev små sedler over alt om, at jeg skulle huske at få hendes telefonnummer. Men jeg glemte gang på gang at spørge hende.”

“Hun var en mærkelig lille dame, og hun fandt altid frem til mig – selv en gang, hvor vi var flyttet til en anden lejlighed i Sydney.”

“Jeg hadede Australien, men jeg skulle lære disse redskaber at kende. Det må have været den eneste grund til, at jeg skulle der til. Mange vil nok mene, at man i stedet for at ændre sit navn burde kigge på sit liv for at finde en mere konkret årsag til sine problemer.”

Men ikke ifølge Annet Kofoed.

Hun mener, at man – hvis man fx er alkoholiker – kan ændre tingenes tilstand ved at få de forkerte tal ud af sit navn…. Men også for numerologen er der dog en grænse: »Jeg har haft en klient, der hos bageren regnede værdien ud for ‘rosenbrød’ og ‘spandauere’. Hun ville vide, hvad der var bedst for hende. Så er det gået over gevind. Det er noget pjat.

“Det kan være en stor kamel at sluge, hvis man skal acceptere numerologi som et seriøst værktøj, der kan ændre ens liv.”

Og ja, det må jeg give Annet Kofoed ret i.

Værd at bemærke er det også, at Annet som barn ikke kunne lide sit navn (døbenavnet var Inger med talkombinationen 16/7, som er en rigtig dårlig talenergi).

Et stort skridt at skifte navn

Fornavnet er jo nærmest en indgroet del af et menneske, og min veninde Karin har sagt, at hun ville have svært ved at kalde mig noget som helst andet. Jeg har også kendt hende i 30+ år.

Så jeg overvejer stadig, og måske kan man beholde sit fornavn i en anden version, det vil sige stave det på en anden måde.

Indrømmer gerne at numerologien har pirret min nysgerrighed, og jeg næsten er nødt til at afprøve det. Og jeg tror da helt sikkert, at også mit liv kan blive bedre.

God dag til alle, knus Lili

PS: Jeg anbefaler ikke Annet Kofoed, efter at have undersøgt markedet! Hun er jo en af de gamle numerologer, og d.d. er der altså sket nogle opdateringer, som Annet ikke tager højde for. Så brug endelig ikke hende, hvis du vil skifte navn! Men vælg en af de nyere numerologer, der anvender den kaldæiske numerologi.

Læs mere om numerologi her!

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.