Pludselig var jeg omgivet af en ufattelig skønhed – del 3

alcohol-64164_1280Selvom jeg er godt fuld, er det ret mærkeligt at ligge her i Mogens seng. Jeg holder armene over kors for ligesom at danne en barriere, for jeg tror ikke, at jeg vil have sex med ham…

Nu rører han ved mine ben, det er okay, tænker jeg. Det får han lov til. Han falder nok alligevel snart i søvn, og opgiver sit forehavende. Men nej, han bliver bare ved og ved….

Han stryger blidt mine lår op og ned og det gør han på en ret lækker måde. Jeg må indrømme, at jeg nyder det, så jeg lader ham gøre det og satser på at han giver op, og lige pludselig ligger og snorker….

Det gør han dog ikke. Han stryger så længe og så blidt ned over mine lår, at det bliver mig, der må give op. Jeg kan ikke modstå det, og Mogens kan nu mærke, at jeg er tændt.

Han står op, går hen til kommoden og fisker et kondom frem.

Mogens rejser til Mozambique

Jeg vågner ved, at Mogens hånd ligger i mit skød. Og jeg når lige at tænke, at jeg ikke også kan overskue morgensex. Telefonen redder mig.

Kan høre, at det er en af hans venner, der ringer for at sige farvel og ‘god tur’, for det er jo i dag, at Mogens rejser til Mozambique. Jeg skynder mig at smutte i tøjet, for jeg er meget overrasket over, at vi endte med at gå i seng sammen. Og trænger til lige at være alene og fordøje det….

breakfast-rolls– Vil du have morgenmad? spørger Mogens efter at have afsluttet telefonsamtalen.

Det siger jeg ja til og Mogens henter rundstykker og grovbrød til os. Han er sgu sød.

Imens han er væk, sidder jeg og sunder mig. Og undrer mig over, hvad der lige skete her. Det er helt surrealistisk for mig, at vi endte i seng sammen. Jeg tænder en smøg, og tager en slurk kaffe. Ingen te in the house. Føler mig meget forvirret over vores debut….

Mogens kommer med vores morgenmad. Han har købt tre – fire forskellige slags. Meget betænksomt.

Der bliver ikke sagt meget, for vi er begge to lidt forlegne. Vi havde brudt en grænse og efter mange års snak, endelig været i seng sammen. Det er bare SÅ mærkeligt for os begge. Der er stilhed…. og vi er underligt generte overfor hinanden.

– Nå, Mogens, mens jeg synker den sidste bid af rundstykket. Jeg skal på arbejde.

aircraft-513641_1280Mogens følger mig ud, og står i døren. Jeg ser, at han står med tårevædede øjne. Og jeg kan sagtens se hele scenariet fra hans side. Nu var det endelig lykkedes for ham at få mig med hjem, endda helt ind i dobbeltsengen, og så skulle han afsted om et par timer mod Mozambique på en to-årig kontrakt.

Jeg følte derimod glæde, da jeg gik. Jeg var ikke helt sikker på hvorfor.

Efter et par dage, går det op for mig, at jeg ret ofte tænker på Mogens.

Der har ligesom nedbrudt en barriere hos mig, at vi havde sex. Gud, jeg tænker nærmest på ham dag og nat. Hvad sker der?

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.