Endelig fik jeg mine tre teer fra Numi

Ja, det lyder som om jeg har ventet længe og det har jeg overhovedet ikke. Jeg fik de tre teer – Chokolade Puerh, Chamomile Lemon og Orange Spice – bragt helt til hoveddøren i dag, bestilt hos Alun.dk i fredags, så jeg har vel egentlig ikke noget at brokke mig over 😉

Jeg måtte jo finde dem på nettet, for jeg har efterhånden opgivet detailbutikkerne. Der er de samme 4 – 5 varianter af Numis teer i Irma og Føtex.

Og da Numis teer bare smager helt fantastisk, er det selvklart, at jeg bliver nødt til at smage dem alle…

En for en…

Numis hvide te ‘Orange Spice’ byder på:

numi-orange-spiceFair Trade certificeret hvid te, kanel, appelsinskal, nelliker, hibiscus, allehånde, ingefær, citrongræs, schizandrabær og tørret lime.

Alt er økologisk ♥

Den smager skønt, og krydringen er velafbalanceret. Behagelig og mild med orangesmag, og så alligevel lige med det dér spicy pift, uhm….

Den har et lavt indhold af koffein, så du kan også drikke den om aftenen, medmindre du er særligt følsom overfor koffein.


Numis ‘Chamomile Lemon’

UdklipEr min nye godnat te, og der er kun to ting i.

Fairtrade kamille 75% og citronmyrtle 25%, begge dele naturligvis dyrket økologisk.

Jeg er rigtig glad for denne her godnat te, for den grimme smag af kamille bliver virkelig godt kamufleret af citronmyrtlen.

Kamille er, som du måske ved, særdeles sundt for kvinder, og derfor har jeg besluttet mig for at indtage det jævnligt. Læs mit indlæg om kamille, klik her.

Da jeg slet ikke ved noget som helst om Citronmyrtle, har jeg fundet ud af, at det er et træ, der vokser naturligt i Australien. Træets blade bliver brugt enten som krydderi eller i urteteer. Bladene både dufter og smager som citron, men har ikke den sure smag.

Citronmyrtle skulle derudover have stærk antiseptisk virkning og kunne bekæmpe virus og andre sygdomsbærende mikroorganismer.

Ikke så dårligt og så smager den altså også godt!

Numis ‘Chocolate Puerh’

numi-chocolate-puerhSom Irma engang havde på hylderne, men bare aldrig har mere, suk….

Så derfor skal den også bestilles på nettet nu. Men det er virkelig ulejligheden værd.

I Numis Chocolate Puerh er følgende ingredienser:

Kakaopulver 45%, Fairtrade Puerh te 30%, vanilje, rooibos, kanel, appelsinskal og muskatnød. Alt produceret økologisk ♥

Smagen er mørk, rund, lækker og krydret. Jeg synes personligt ikke, at den smager særligt puerh-agtigt. Men som du kan se af ingrediens listen, er kakaopulveret jo også den dominerende bestanddel.

Herren i huset kan vældig godt lide den, og han er jo ellers mest kaffedrikker, så hvis du vil have din mand til at drikke mere te, så prøv at forføre ham med denne her.

Og nu er det vist tid til en kop Numi mere, jeg har heldigvis mange at vælge imellem på mit lille telager 😉

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.