Romantisk postkort med te fra Postcard Teas

Postcard Teas i London

postcard teasHerren og jeg besøgte Postcard Teas i London, og næppe var vi kommet indenfor og havde sat os, før ekspedienten sagde:

– Welcome to Postcard Teas, could we offer you a cup of tea? 🙂

Fem minutter efter sad vi med to kopper Earl Grey te.

Postcard Teas er trods sit beskedne navn, storleverandør af te til restaurationsbranchen, og ansvarlig for te-menukortet på mange af de største restauranter i Storbritannien. Også i Paris og andre steder.

Postcard Teas havde lige besøgt restaurant 108 i København med henblik på at være televerandør dér, så hvis du en dag skulle finde på at spise hos restaurant 108, kan du være 100 % sikker på også at få en rigtig god kop te.

Manden bag

Historien bag Postcard Teas er manden Timothy D’Offay. Han blev fascineret af te, kulturen omkring te og de indbydende teplantager for over 20 år siden, mens han boede i Japans gamle hovedstad Kyoto.

Dette gav Timothy ideen og lysten til at importere te i slutningen af ​​1990’erne fra de mennesker og steder, han havde besøgt, og i år 2000 var en ny televerandør født.

Te fra små te-farme

Det virkelig sympatiske ved Postcards Teas er – udover at teen smager fantastisk – at Timothy bekymrer sig om både te-arbejdere og miljø. Så han køber teen fra små te-farme, der er mindre end 15 hektar, hvor der foruden tebuske også gror andre afgrøder, som te-farmerne lever af, så monokulturer undgås. Dette er godt for både miljø og dyreliv.

Et ekstra plus er at disse små te-farme får meget mere økonomisk overskud ud af at dyrke te end fx te-arbejdere i den store te-industri, hvor den enkelte te-arbejder måske højst ser 1 pence ud af 1.60 pund pr. pakke te.

Se hvad jeg købte med hjem

Postcard-teas-earl grey

De to teer jeg har købt fra Postcard Teas, er en Earl Grey te og en sort ristet te fra Japan, Black Sun.

Jeg har aldrig smagt en bedre Earl Grey, for den var perfekt afbalanceret i sin smag. Og havde ikke den der udpræget kraftige og parfumerede bergamot smag.

Ekspedienten i Postcard Teas fortæller:

-‘The cold pressed bergamot oil that we use is bright and citrusy with a fruity, grapefruit-like taste that is much milder than the more floral or perfumed oils, which are often used to scent Earl Grey teas.

Earl Grey er bestselleren og jeg elsker den også ♥

forskellige_postkord_postcardteasJeg sendte et postkort med Earl Grey te i hjem til mig selv 🙂 Du kan også bestille et postkort med te til dig selv, eller til en te-entusiast, klik her.

Black Sun, den anden te jeg købte med hjem, er en sort te fra Japan, som Postcard Teas rister let, og det får en ganske fyldig aroma frem med en lækker nødde-agtig eftersmag. Meget meget lækker te.

Der er for tiden 15 forskellige slags te at vælge imellem, hvis du skal have sendt te afsted sammen med dit postkort. Det er så sød en ide, synes jeg.

Se nogle af mulighederne her ovenfor.

Besøg Postcard Teas

Besøg endelig Postcard Teas, når du kommer til London.

mig_foran_postcardteasDen ligger lidt væk fra de trafikerede og overfyldte gader. Og selvom forretningen ligger forholdsvist tæt på den travle Oxford Street er det ligesom at komme til et helt andet kvarter, med gamle fortove og forretninger.

Jeg forestiller mig, at sådan må der også have set ud i 1800-tallet….

Du kan læse mere om Postcard Teas her.

This post is also available in: enEnglish (English)

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.