Oktober måneds te fra Te-Salonen – og så lidt om mine (kaffe) søstre.

Te-SalonenSom regel har jeg både uglet hår og morgenånde, når jeg farer hen til hoveddøren for at få månedens pakke fra Te-Salonen.

For jeg har da virkelig ikke tid til at børste tænder eller noget som helst andet, når jeg ved, at månedens overraskelse fra Te-Salonen ligger og venter på mig.

Dao, der leverer pakkerne fra Te-Salonen, sender nemlig altid en lille sød hilsen både på mail og sms, når de har leveret pakken 😉

Hele konceptet er så nice, synes jeg – og jeg glæder mig altid som et lille barn til at åbne pakken fra Te-Salonen.

Disse teer finder du i oktober måneds teboks:

Rooibos te med vanilje

Mit første møde med rooibos te var i Sydafrika.

rooibos tea

Før jeg mødte min gemal Mogens og tog med ham til Mozambique og Sydafrika, var den røde rooibos te helt ukendt for mig. Men i Sydafrika er det mange steder rooibos, du får serveret, når du beder om en kop te.

Jeg kan huske min store overraskelse første gang en smuk afrikansk tjener serverede te for mig, og den var helt rød, haha… Men jeg kunne godt lide den! Nu bruger jeg mest rooibos te som godnat te, da den jo er helt uden koffein.

Rooibos teen fra The Tea Makers of London holder 100 % – den er blød og cremet med et touch af vanilje og tilmed økologisk dyrket. Gemalen er vild med den.

Tante T har den også i øko udgaven, klik her.

Hvad med et ginger kick

Te-salonen

Der er en vis overvægt af urtete denne måned, og heldigvis for mig, er begge brevteer med ingefær, for jeg er vild med den skarpe og aromatiske smag.

Brevteen fra Higher Livings økologiske Ginger Kick smager virkelig godt og den er tilpas stærk. En blanding af ingefær og citronskræl, intet andet.

Higher Living er ejet af en britisk familie, der har blandet urter i hele 45 år.

God og lindrende hvis du har ondt i halsen, det er der ingen tvivl om.

Den vil jeg gerne have på mit lille telager med tanke på den tid, vi nu går i møde.

Du kan købe den hos Økologisk Supermarked, klik her.

Sort Kronprinsesse te fra Hans & Grethe

Hans & Grethes sorte Kronprinsesse te lyder rigtig spændende, synes jeg. Den smager også godt, og har en behagelig, rund smag, de fleste vil kunne lide.

Da jeg mest er til ren sort te, eller sort te med en enkelt smagsingrediens, bliver den nok ikke min favorit te, men heldigvis har jeg et par søstre, der også drikker te engang imellem. De er i virkeligheden kaffesøstre alle tre… Aj altså, det er egentlig lidt øv…. Tænk hvis jeg havde kunnet dele min passion for te med en af dem…

Men de får så den te, jeg ikke selv vil have 😉

Køb Kronprinsesse teen fra Hans & Grethe, klik her.

Vi er fire søstre i familien

Jeg er jo så heldig at have hele tre søstre. Vi er meget forskellige, og jeg synes at det både er sjovt og spændende, at vi ikke ligner hinanden (så meget).

kernefamilieTo af mine søstre har valgt kernefamilielivet med mand og børn, villa og vovse. Begge har de vidst, siden de var helt små, at de en dag gerne selv ville have børn.

Jeg har aldrig haft tanken om børn, og har da heller ingen fået. Det mærkelige er, at jeg egentlig gerne ville have en voksen datter, men jeg tænder simpelthen ikke på tanken om at være bundet og begrænset af små børn i så mange år…

Forklaringen er, at jeg har brug for at have tid til mig selv, tid til at reflektere og jeg trives rigtig godt med alene tid. Det giver mig fornyet energi. Og jeg ved næsten ikke noget bedre end at sidde og skrive med en god kop te ved hånden ♥

Sådan har jeg vidst altid haft det.

Og med disse ord må du må have en skøn aften 🙂

Skal du også se ‘Herrens Veje’?

Læs de tidligere indlæg af månedens te fra Te-Salonen, klik her

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.