Her er manden i dit (Pukka) liv

I mit forrige indlæg handlede det om din ayurvediske type. Tag testen, klik her.

Nu kan du få meget mere at vide om de ayurvediske grundprincipper i denne her meget grundige, letforståelige og specielle bog ‘Et Pukka Liv’, som er skrevet af en af partnerne bag Pukka te, nemlig Sebastian Pole.

Han har i mange år arbejdet med og praktiseret principperne i Ayurveda, det mere end 5000 år gamle holistiske sundhedssystem fra Indien. 

Om Sebastian Pole

Sebastian Pole, ham den søde i den lyslilla skjorte, er partner og medstifter af firmaet Pukka Herbs, der især er kendt for deres urtete efter ayurvediske principper. Han er selv behandler indenfor de ayurvediske sundhedsprincipper, og anvender også traditionel kinesisk medicin.

Vejen til Sebastians ‘Pukka liv’ startede med en rygsæk og en rejse til Indien. Sebastian blev forelsket i Indien, og følte at Indien var hans åndelige hjem.

Sebastian fortæller begejstret:

indian-plants– Jeg var omgivet af planternes skønhed, jeg sov under stjernerne, jeg blev vegetar. Jeg var virkelig inspireret. Var der nogen måde, jeg kunne arbejde med naturen og med mennesker? Bringe magien af ​​planter ind i deres liv?

Sebastians møde med en indisk vismand og healer, gav ham startskuddet til den næste rejse.

Rejsen ind i planternes magiske verden. Han forlod Indien og vendte tilbage til England for at studere.

Efter fem år med studier, yoga-lektioner og en veletableret ayurvedisk praksis, havde Sebastian stadig et ønske.

Han ønskede at nå millioner af mennesker.

En dag, så han en annonce i den lokale avis. En mand efterlyste iværksættere, der havde lyst til at etablere virksomhed på en ‘sund og bæredygtig’ måde.

Annoncen var sat i af en rigmand, Hr. Tim Westwell – og Sebastians svar var det eneste svar, rigmanden fik.

Sådan blev Pukka født ♥

Jeg synes, at det er en fantastisk historie, og man fornemmer virkelig, at det her var ‘meant to be’.

Et Pukka liv

et-pukka-livBogen omhandler blandt andet kostråd, der fylder meget, men også hvordan vi lever vores liv i forhold til vores psyke, vores relationer til andre og til det miljø, vi lever i.

Derfor spiller afgiftning og økologi også en stor rolle i bogen.

Derudover får du en let og praktisk guide i det ayurvediske sundhedssystem, som blandt andet benytter sig af en blanding af urtemedicin (herunder Pukka te), men også massage, kost, spirituel indsigt, praktisk erfaring, analyse og kreativ vejledning.

For netop at skabe din personlige sundhed og lykke. Og min også 🙂

Bogens opdeling

Sebastian Pole har delt bogen op i syv dele:

  • krop-sind-type
  • næring
  • udrensning
  • foryngelse
  • styrke og stilhed
  • økologi
  • relationer.

bogen-et-pukka-livBogen rummer nemme teknikker og kommer omkring mange forskellige emner som fx fødevareintolerance, toksiner, yoga/meditation, stress, smerter, lindrende urter, en foryngelsesplan osv.

Du skal virkelig læse Pukka bogen, hvis du er en af de læsere, der hengiver dig til Pukka te og samtidig har lyst til at give dig i kast med et alternativt og holistisk sundhedsperspektiv, baseret på mere end 5000 års erfaring.

Bogen præsenterer sig i et lækkert design med flot grafik og et godt tekstbillede.

Du kan låne bogen på biblioteket, eller købe den her med rabat.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.