Tag veninden eller din mor med til Afternoon Tea hos Maudes i påsken

Maudes, FrederiksbergJeg havde lige shoppet lidt tøj på Gammel Kongevej, Frederiksberg og fik lyst til te hos Maudes.

Cafe Maudes er stedet, hvor alle aldre kommer, og nogle har bare pc’en med som selskab. Der er en hyggelig og uformel stemning, og jeg mener, at er man tedrikker og bor i området, så er det et must at besøge Maudes.

De har over 30 slags te, lækre kager og nogle af dem i glutenfri versioner ♥

Det er også muligt at købe sandwich, tapas, humus m.m.

Nå, men jeg stod nu pænt plantet foran disken og spurgte så ekspedienten:

Hvilke grønne teer har I?

Ekspedienten remsede op:

Grøn te jasmin, Grøn te kvæde, Grøn te citron, Grøn te ginseng, Grøn te valnød, Grøn te orange, Grøn te provence, Grøn te rabarber, Grøn te passionsfrugt og ingefær…

Morgenlykke-te-maudes

Mens ekspedienten lirede Grøn te remsen op, kom jeg til at tænke på min gymnasieveninde Nanne, som jeg altid drak grøn te sammen med. Grøn te med mango.

Vi var slyngveninder, og det er ret sjovt at tænke tilbage på i dag, hvor vi er blevet SÅ forskellige. Vi var dengang begge to meget generte og tilbageholdende, og vi har siden udviklet os i vidt forskellige retninger. Jeg tænker altid tilbage på Nanne, når jeg drikker grøn te med mango.

UdklipNu ses vi måske een gang om året, og det er fint for os begge. Nogle venskaber er dybe forever og andre varer måske kun en kort periode.

Hov stop, sagde jeg, den grønne te med passionsfrugt og ingefær, den vil jeg gerne prøve.

For den kombi har jeg ikke prøvet før, og jeg elsker både passionsfrugt og ingefær.

Dagens udvalgte te med passionsfrugt og ingefær gemmer sig også under navnet ‘Morgenlykke’, og hvis du falder pladask for en af Maudes teer ♥ og gerne vil have den på te-lageret derhjemme, er det også muligt at købe den med hjem.

Hvordan er Morgenlykke teen? 

(lyder unægteligt godt 🙂 med en omgang Morgenlykke)

Hm, ja den skuffer desværre lidt….

Jeg kunne godt have ønsket mig en meget kraftigere smag af både passionsfrugt og ingefær, for har du smagt passionsfrugt, så ved du at den både dufter fantastisk og har en meget gennemtrængende smag. Og jeg kan næsten ikke smage den her i teen, såh….

Det var en ommer, men det bliver så en anden dag.

Afternoon Tea på Maudes

afternoon-tea-maudesMens jeg sidder her og hygger alene med min te, får jeg kigget godt og grundigt på alle væggene hos Maudes. Får så øje på dette skilt om Afternoon Tea, som jeg ikke har set før, selvom jeg har været her en hel del gange efterhånden.

Afternoon Tea fortolket af Maudes (klik på billedet for at forstørre og læs, hvad de serverer til deres Afternoon Tea)

Hvis du har en ledig påskedag, kunne du for eksempel prøve Maudes Afternoon Tea.

Maudes har åbent hele påsken.

Der er desværre ikke nogen glutenfri eller vegansk mulighed for Afternoon Tea, for så havde jeg med største fornøjelse kastet mig ud i det.

Kan alligevel være, at du finder mig der en af påskedagene, for de har også en superlækker avocado/tomat anretning.

maudes-egen-teForøvrigt mangler du en værtindegave her i anledning af påsken, kan du måske finde den hos Maudes.

Se de flotte teposer på billedet. Hvem ville ikke være glad for at modtage sådan en?

Link til Maudes finder du ved at klikke her

Hav en fantastisk god påske med masser af te og måske lidt vin også ♥

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.