Te fra Sing Tehus og et kinesisk ordsprog

Hvid og grøn te med lavendel og vanilje

Jeg var i Sing Tehus her fornylig for at købe en af mine favoritteer, som jeg bare slet ikke kan undvære for tiden, Sings grønne sencha med ginkgo og cream. Og så var jeg henne og tjekke alle deres grønne teer ud samtidig, for det kunne jo være, at jeg fandt en ny yndling.

tea-lavenderDer var en, der duftede af mere. En hvid og grøn te med lavendel og vanilje. Men nu er jeg jo sådan en forsigtigper på det område og tør ikke/nægter at købe en te, jeg kun har duftet til. Så jeg spurgte om en lille smagsprøve, og fik en pænt stor portion af lavendel teen. Tak, Sing.

Sing Tehus har en hel reol stående med duftprøver af deres teer, og det er bare en super god ide, for hvordan opdager du ellers nye teer, du har lyst til at prøve? Jeg ved ikke med dig, men jeg har ikke lyst til at købe 100 gram te, jeg måske alligevel ikke kan lide. Så thumps up til Sing Tehus for det. Du kan også få små teprøver hos Tante T og Teacup.dk.

Altså en gang imellem sker det alligevel, at jeg køber en te uden overhovedet at vide om jeg kan lide den. Faktisk købte jeg en choko/mint te fra Yogi, fordi jeg manglede noget te uden koffein. Og den var jeg heldig med.

Lavendel teen fra Sing Tehus smager godt, dog tror jeg ikke, at jeg bliver afhængig af den…. 😉

En te, man ikke møder hver dag, te med lavendel – men jeg anbefaler dig den, hvis du kan lide en let blomsteragtig, sødlig, rund og mild te.

Se hvor fine de er, de små blå lavendelblomster i teen.

Ordsprog om livet

crossroads-in-life-oneJeg savner mine elskede ordsprog, og nu kommer de igen.

‘Uanset hvor langt du er gået ad en dårlig vej, så vend om’ 

/ Kinesisk ordsprog.

Nemmere sagt end gjort, men helt sikkert en god ide…. for mange gange finder man først ud af hvor dårlig vejen var, når man ser tilbage på den… Som i mit tilfælde, hvor jeg blev alt for længe sammen med min eksmand.

Nu vil jeg til Kastrup, til veninde frokost – hav en dejlig søndag ♥

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.