Tesmagning? Her er must taste oplevelsen – hos Simply Tea i Århus

Gaven til mænd eller kvinder, der elsker te ♥ 

tesmagning-1Jeg ramlede ind i denne her oplevelsesgave hos Eventbureauet ‘Duglemmerdetaldrig’, da jeg skulle købe en gave til min nevø. Mens jeg ledte og bladrede frem og tilbage mellem oplevelserne, blev mine pupiller i den grad store, da jeg så et tesmagnings-kursus. For det ville være lige noget for mig! Og dig måske! Læs mere her.

Det eneste ærgerlige ved denne oplevelsesgave, er at det foregår i Århus, og jeg bor i København…

Men jeg har et besøg i tankerne, og da svigermoder kun bor ca. 25 km. fra Århus, er det selvklart, at herren og jeg skal prøve. Selvfølgelig skal vi det! ♥

Det er Simply Tea ved Alexis Kaae (hende den søde dame på billedet), der afholder tesmagningen.

Beskrivelse af tesmagnings forløbet

Har du aldrig oplevet friskplukket te fra bæredygtige tehaver, så er dette kursus i høj grad noget for dig, der vil vide og smage mere.

Te entusiast Alexis Kaae vil komme ind på følgende emner:
tea-tasting-tesmagning

  • teens historie
  • hvad er te
  • forskellen på hvid, gul, grøn, oolong, sort og Puerh te
  • hvor og hvordan man fremstiller te
  • forskellen på et tebrev og håndlavede teer
  • te og helbred

Da du kommer til at smage på meget te, kan du risikere at dit blodsukker falder, så derfor serverer Alexis altid et let traktement af diverse finger sandwich og hjemmebagte scones med clotted cream til.

Kurset varer ca. 2,5 timer, alt afhængig af hvor spørgelystne kursisterne er. Efter kurset er der mulighed for at købe te med hjem, og Simply Tea giver 20 % rabat på egne importerede teer.

tesmagning-3Tesmagningen foregår hos Simply Tea, Norddigesvej 4, 8240 Risskov og er for alle, der ønsker at lære mere om denne fantastiske drik.

Velegnet som oplevelsesgave til te elskeren eller som en fællesoplevelse for veninde- eller venneflokken.

Oplevelsen er også meget velegnet som paroplevelse ♥

Anmeldelse fra Anna:

-“Jeg kan varmt anbefale en tesmagning ved Simply Tea. Udover at det var en rigtig lærerig aften med interessante og sjove fakta om te, var det også en rigtig hyggelig aften. Der blev serveret lækre sandwichs, kager, boller og tilbehør, så der manglede absolut ingenting. En rigtig fin aften, hvor man lærer, at te ikke bare er te!

Anmeldelse fra Camilla:

-“En tesmagning ved Simply Tea kan varmt anbefales. Det var to rigtig lærerige og smagfulde timer – det er imponerende, hvad Alexis ved og kan fortælle om teen. Er man te enthusiast og sætter pris på teens smag, samt går op i god kvalitet, er dette tesmagningskursus helt perfekt.

Tesmagning som oplevelsesgave

Kender du en, der drikker meget te og som gerne vil være bedre til at finde og lave den gode te? Så kunne du forære vedkommende en personlig oplevelsesgave i form af tesmagning hos Simply Tea. Alle oplevelsesgaver har 24 måneders gyldighed, fri bytteret og 14 dages fuld fortrydelsesret.

Oplevelsesgavekortet til den heldige, kan indpakkes og fremsendes til dig eller du kan selv printe det. Begge muligheder er gratis.

Læs mere om oplevelsesgavekortet her.

 

 

 

 

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.