Ugens 10 ‘højdepunkter’

Tagensvej pakkeshop

  1. Pakkeshoppen havde uventet lukket i mandags på grund af fejring af Eid, hvorfor køen dagen efter så sådan her ud…. (ikke at der er noget galt med at fejre Eid, men det var ikke annonceret og havde man nu en pakke, der havde sidste afhentningsdag netop den dag, såh….)
  2. Cykler jeg hjemmefra i god tid for at nå på arbejde før og ikke efter kl 9, er cykelstierne fuldstændig proppet med andre cyklister, der allesammen er i vejen.. og i øvrigt kører komplet åndssvagt 😂😂😂
  3. Bander indvendigt over at der står en mand og fylder hele opgangsdøren, hvor jeg skal ind om 5 sekunder… hvorefter han 5 sekunder senere holder døren nok så galant for mig…
  4. På 3. eller 4. år har der manglet en nøgle til postkassen, hvorfor indholdet fiskes op med en bøjet metalbøjle. Nægter at betale for en låsesmed.
  5. Nu bor jeg i lejlighed, så det er ikke, fordi edderkopperne på nogen måde kan måle sig med dem, man finder i huse. Alligvel er det vildt grænseoverskridende, når der pludselig er en edderkop, der firer sig ned fra loftet for derefter at ‘pause’ lige foran mit ansigt. Og jeg mener lige foran mig. 10 cm cirka. Jeg fløj ud af stolen…. lidt rystet egentlig…. og skulle lige sunde mig, før jeg fangede ‘svinet’ og den røg ud af vinduet….
  6. Veninden spørger: “Har du ikke fået nye briller?” Jeg svarer: “Jo, det har jeg. Hvorefter hun ikke siger noget…
  7. Er ved at arrangere gammel elev fest, og havde købt balloner. Hvorefter medarrangøren siger at balloner hører til børnefødselsdage – der må jeg så sige, at jeg er vildt uenig. Synes det er sjovt at lege med balloner, puste dem op, danse ballondans og sidst men ikke mindst puste luft i for derefter at slippe ballonen løs 😉
  8. Noget mærkeligt at blive omtalt som frøken når man er +40, men jeg labbede ‘rosen’ i mig
  9. Havde bestilt 13 stk. tøj på Zalando, hvorefter kun én kjole kunne bruges. 12 stk. tøj røg retur, hvilket for mig er helt normalt. Er sikker på, at de elsker mig hos Zalando
  10. Skulle købe 3 liter tonic til vores fest, og måtte ind i 5 supermarkeder, før det lykkes for mig at finde nogle til en anstændig pris. Superbrugsens var for dyre, Fakta havde kun 4 små sammenhængende dåser til en ganske ublu pris, Netto havde det slet ikke og Føtex Food heller ikke. Måtte helt til Føtex ved Nørrebro station før der var bingo. Er gin/tonic da ikke helt så normalt mere?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.