Ugens hjerte hver fredag

Se mit hjerte

Voldsomt inspireret af min gode gamle veninde Mona og hendes hjerteside på facebook ‘Se mit hjerte’, har jeg nu besluttet, at jeg også vil være en ‘Hjerternes Haj’.

Mona har en facebook-side fyldt med helt fantastiske hjerter, der er opstået under alle (u)mulige fysiske omstændigheder. Det har jeg tidligere skrevet et indlæg om, læs det her.

Indtil jeg bliver lige så god som Mona, vil jeg starte med at fotografere alle de mest særprægede hjerter, jeg falder over på min vej ♥

Tjek Monas facebook-side ‘Se mit hjerte’

Og nu til mit første hjerte

Hjerte

Seks røde hjerter, set på Nørrebro

Birgitte og jeg skulle efter en brunch hos Social på Nørrebro selvfølgelig ose lidt.

Vi fandt ind i en skøn butik med sjove ting og masser af nips genstande. Nu er jeg ikke den store nips samler, og det er Birgitte egentlig heller ikke, men hun havde set nogle flotte fjer i vinduet, såh….

Normalt køber jeg aldrig nips (=ragelse), for sådan noget samler en masse støv, og jeg lider ikke ligefrem af rengøringsvanvid. Jeg var dog mere end fristet til at købe denne smukke røde hjertelysestage, og nu hvor jeg ser den igen, så ærgrer det mig faktisk lidt, at jeg ikke købte den….

Eller er den i virkeligheden mere sjælden end køn? 🙂

Nu vi snakker hjerter

Jeg har jo haft den ‘kæmpe’ fornøjelse at være ansat på en rigtig stor arbejdsplads. Samtidig med at jeg godt kunne lide at være et sted, hvor der skete noget, og det gør der jo på institutioner med mange ansatte, så var det også en udfordring for mig med alle de mennesker.

Som en blanding af in- og ekstrovert bliver det hurtigt ret anstrengende at være tæt på så mange mennesker i løbet af dagen. Selvom jeg selvfølgelig ikke skulle forholde mig til dem alle sammen, kunne bare det at gå ned ad gangen for at hente te, snildt føre til at jeg mødte et sted mellem 3 – 5 søde mennesker… Hvilket altså nemt kan give en form for overstimulering, når man ‘lider’ under at være særligt sensitiv, som jeg tror, at jeg er.

Læs mere om særligt sensitive mennesker her!

Det var derfor både med vemod og glæde, at jeg sagde farvel til min gode gamle arbejdsplads. Nogle af mine tidligere kollegaer ser jeg heldigvis fortsat.

Der er desværre også nogle, jeg ikke ser, der permanent bor i mit hjerte. Kunne de bare være i mit liv, enten på den ene eller på den anden måde…. ♥

Nogle gange drømmer jeg, at jeg stadig er ansat derinde. Det skete faktisk i nat.

Det får mig dog slet ikke til at ønske mig tilbage, for der gik ikke en eneste dag, mens jeg arbejdede der, hvor jeg ikke følte, at jeg spildte min tid. Det kan måske lyde mærkeligt, men det var den følelse, jeg havde hver dag, når jeg mødte op. Så at jeg skulle væk derfra, no doubt!

Jeg tror naturligvis selv, at det var ‘meant to be’…

Hav en rigtig god weekend 😀

 

 

 

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.