Februar måneds energier og ideer

Februar – måneden hvor du kan være mere sensitiv end normalt

Numerologisk set står februar på et 2 tal, og derfor Månen, da 2 tallet relaterer til Månen.

Det er derfor særligt 2 tals energien, der vil være i spil i februar måned.

Det er en energi, der i høj grad har fokus på det feminine, det indadskuende, det reflekterende og det følelsesmæssige.

Derfor vil måneden være særligt velegnet til alle kreative, meditative, filosofiske og indadvendte stunder, hvor du går i dybden.

For eksempel kunne du tage 10 dages Vipassana (et meditativt stilhedsretreat), som afholdes i Sverige. Der opkræves ikke gebyr for hverken undervisningen eller for kost og logi. I 10 dage er der ingen snak, ingen øjenkontakt, ingen telefoner, ingen skrivning og ingen læsning, bare for at nævne nogle af reglerne. Kosten er vegetarisk.

Jeg overvejer at prøve en dag.

Min februar byder på:

 • Værket hedder Hidden Nature, og ligger på Strandgade 91, Nordatlantens Brygge.

  Værket hedder Hidden Nature, og ligger på Strandgade 91, Nordatlantens Brygge.

  Lysfestival, lysfestival, lysfestival – jeg elsker det. Den varer næsten hele februar måned, og kan især opleves i København. Læs mere.

 • Dining Week, hvor du kan besøge spændende restauranter lidt billigere. Vi har købt billetter til Ansvar, Kalvebod Brygge og Bistro Verde, hvor sidstnævnte er en vegansk restaurant. Det er stadig muligt at få billetter til Bistro Verde i skrivende stund.
  Find Dining Week her.
 • Regression/sjælerejse hos Kristina, som jeg er meget spændt på. Regression betyder at gå tilbage til oplevelsen af et eller flere tidligere liv. Har tænkt på det længe grundet nogle virkelig irriterende issues og var derfor til foredrag hos Kristina, der kunne fortælle nogle meget spændende historier om hvad netop denne terapi kan gøre for den enkelte.
  Regressionsterapi kan både bruges til at løse udfordringer og til at belyse en relation (har du kendt ham eller hende i et tidligere liv, og hvad var jeres relation).
  Ofte er det nok med en behandling (ifølge Kristina) hvis du har uforklarlige smerter eller ønsker at ‘kurere’ en fobi som højdeskræk.
  En af mine udfordringer er, at jeg ikke befinder mig så godt i gruppesammenhænge, og at jeg lidt føler at jeg mister mig selv og min ‘styrke’ i større grupper, som for mig er alt over 3 – 4 personer….
  Du kan læse mere om Kristinas behandlinger her.
 • Stargate meditationsaften foregår i Valby og varer to timer.

  Stargate meditationsaften, der vil bestå af en eller flere kanaliserede meditationer, hvor kærlige energetiske væsener kommer tilstede og arbejder med hver enkelt i form af det kanaliserede ord og energiens nærvær. Aftenen afsluttes med en kort personlig kanalisering til alle. Det er gruppens sammensætning der afgører, hvilke emner der kanaliseres over.
  Pris 150 kr. – hvis du synes, at det lyder spændende, kan du nå en meditationsaften torsdag den 22. februar 2024. Meditationsaftenen varer i to timer. Du kan melde dig til her.

 • Bisættelse i Hvidovre Kapel, da min søde, skøre, sprudlende veninde er gået over. Vi havde ellers aftalt at vi skulle gå Caminoen sammen… det må så blive i et andet liv eller skulle vi sige i en parallelverden.
 • Paulo Coelho, min yndlingsforfatter!

  Læse bøger skrevet af brasilianske Paulo Coelho, der om nogen kan beskrive denne verdens galskab… samtidig er han også fantastisk til at dele sine vise ord på en underholdende måde. Lige nu er jeg i gang med ‘Heksen fra Portobello’.

 • Skrive flere blogindlæg, da jeg elsker det og nu endelig har tiden og overskuddet til det.

Til dig, der kommer forbi her, hav en dejlig Valentines aften ❤️❤️❤️

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.