Hvad byder du uventede gæster? Sammen med en god film

numi-tea-collection-organicBåde til gæster, der ikke drikker kaffe og til dig selv, hvis det sådan lige skal gå lidt hurtigt?

Sjældent jeg kommer i Føtex, men det skete her forleden, og så måtte jeg selvfølgelig lige lure i deres te-afdeling. Som er stor. Jeg blev ret imponeret. En hel væg fyldt med te, hvoraf et af temærkerne særligt fangede min interesse….

Nemlig temærket Numi, hvis te i langt de fleste tilfælde er både Fairtrade og økologisk.

Normalt køber jeg slet ikke supermarkedste, men med Numi te går du ikke galt i byen. For jeg har smagt et par stykker af deres tebreve, og de er virkelig velsmagende ♥

Numi Organic Tea

Start med Numi’s Collection, der indeholder hele ni forskellige tebreve, hvis du ikke kender mærket Numi. Jeg lover, at det vil du ikke fortryde. Det er nok noget nær den bedste brevte, du overhovedet kan opdrive.

Numi’s Collection byder på tre slags grøn te, to sorte teer, en pu-erh te, en hvid te og  to urteteer, deriblandt en med gurkemeje.

I Numi’s Collection er også min savnede Pu-erh Tea med chokolade. Som herren også elsker. Trods det at han i virkeligheden er en led kaffedrikker 😉

Tidligere kunne jeg købe den i Irma, hvor den var fast del af sortimentet, men nu er den der aldrig mere…

Og jeg der troede, at Pu-erh Chocolate måske var udgået. Så mit smil blev pludselig meget stort 😀

Blandingen af Pu-erh te og cacao holder bare. Den er iblandet lidt vanilje, kanel, appelsin, muskat og rooibos. Uhm…

Til de lækre teer, kan du fx nyde filmen ‘Closer’. Fed film i mine øjne.

Se filmen Closer, hvis du er til romantisk drama

Filmen handler om parforhold, sex, utroskab, kærlighed og begær. Med andre ord indeholder den alt, hvad et romantisk drama skal indeholde.

De fire skuespillere, der indtager hovedrollerne, spiller så flot, at du tror på dem hele vejen igennem. Måske lige med undtagelse af Julia Roberts, der ikke virker 100 % overbevisende hele vejen.

Det opvejes dog til fulde af Clive Owen, Jude Law og Natalie Portman. Deres præstationer er så troværdige og hjerteskærende, at du føler deres smerte og græder med dem.

Både Clive Owen og Natalie Portman modtog en Golden Globe for deres roller, fuldt ud fortjent.

Se den på Netflix – den er fyldt med lidenskab, stemningsfuld musik, dilemmaer og lækre skuespillere, man ikke kan undgå at falde for. Især Jude Law gør sig grundigt bemærket 😉

God søndag aften ♥

 

 

 

This post is also available in: enEnglish (English)

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.