Gad vidst hvor mange kopper te, der skal til, før det lykkes for mig?

love-tea-tante-tJeg snakker om at meditere dagligt, som jeg længe har haft et issue med. Som jeg bare ikke får taget mig sammen til.

Og det undrer mig meget… for jeg har ellers rygrad, som man siger. For eksempel hvis jeg skal tabe mig. Så spiser jeg mindre portioner, og det resulterer altid i en sikker vægtnedgang. Det går ikke hurtigt, men til gengæld får jeg overholdt det. Det er noget helt andet med meditation, som jeg ellers havde bestemt mig for hver dag…

Meget nemmere går det med at købe og drikke – masser af te 😉

Tanterne har fundet på noget nyt

I går besøgte jeg Tante T i Torvehallerne, for at købe min favorit sorte te, som pt. er Tantens Øko Earl Grey med vanilje.

Så fik jeg øje på noget helt nyt. Nu kan du købe små smagsprøver med knap 20 gram te i til en pris af 40,- kr. i alt for tre smagsprøver.

teprøver-tante-tEn ny ide fra Tante T, som jeg synes, er rigtig god, for os der gerne vil prøve nye varianter af te, men hader det faktum, at du måske brænder inde med 100 gram te, du slet ikke kan lide og ved, at du aldrig får drukket.

Det skal dog lige siges, at du desværre ikke kan vælge frit på alle hylderne, men vælge mellem fem bestemte teer, som tanterne på forhånd har gjort klar. Der er en grøn, en sort, en rooibos og et par urteteer at vælge imellem.

Jeg håber, at de vil udvide konceptet, så du selv kan vælge teerne ud.

Og ja du kan stadig få en meget lille gratis smagsprøve, men det er jo betinget af, at du køber et vist kvantum te. For mig, der elsker nye smage, er det bare slet ikke nok 😉

Den der meditation

heart-558528_1280Jeg havde sat mig for meditere hver dag, og i realiteten sker det nok kun en til to gange om ugen. Hm….

Som jeg snakkede med min veninde Birgitte om, så har hun lidt de samme udfordringer. Bare med træning. Hun får ikke trænet det antal timer, hun gerne vil.

Meditation havde jeg lovet mig selv, at jeg skulle udføre dagligt, gerne både morgen og aften.

Men der er altid lige noget andet, der vinder. Enten er det mailboxen, facebook eller tøjforretninger på nettet og ja listen er lang…. Eller måske skal jeg lige have en kop te mere og så har jeg glemt alt om meditation i mellemtiden… 😉

Hvorfor er det så svært? Jeg har læst, at det er godt at meditere både morgen og aften og det irriterer mig, at det ikke rigtig er lykkedes for mig at overholde det. Og så tænker jeg, ja du kan jo bare starte på en frisk i morgen…

Her får du lige listen over alle fordelene ved at meditere.

Fordele ved meditation

Talrige undersøgelser har påvist, at folk, der mediterer:

  • meditation-teLever længere
  • Er gladere og sætter mere pris på livet
  • Er mindre stressede
  • Har lavere blodtryk, hjertefrekvens og kolesteroltal
  • Får mere ud af arbejde og sport
  • Er mere kærlige og medfølende
  • Har nemmere adgang til spirituel indsigt
  • Oplever at blive mere kreative
  • Føler sig mere fokuseret, og i balance

Så derfor vil og skal jeg meditere!

Har du et godt råd til mig, så tøv ikke med at skrive nedenfor.

Rigtig god dag til alle, der kommer forbi ♥

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.