Hvordan var mit år 2019 i store træk – del 2

Maj måned

Via Louise fra Universal Goals bliver jeg ‘ført’ til numerolog Lotus Mogensen. Det viser sig at hun om 14 dage starter en numerologi uddannelse baseret på den kaldæiske numerologi.

“Kan jeg nå at komme med?”, spørger jeg på Lotus Mogensens facebook-væg.

Ja, der er stadig pladser og jeg øjner en mulighed for at kunne komme til at leve af at være numerolog. Følelsen er fantastisk.

Kurset indebærer undervisning en gang om måneden lørdag/søndag fra kl. 10 – 16.

Det næste halve år går turen så til Odense en gang om måneden. Det er fantastisk spændende stof, og vildt fascinerende at opleve hvor meget viden, det giver om en person at kende hans/hendes navn og fødselsdato. Og hvor mærkeligt det end lyder, så er det et faktum, at de karakteristika, du ser/tolker dig frem til om den givne person, faktisk holder stik i virkeligheden.

Er super spændt på at møde de andre holddeltagere, hvoraf næsten alle er fra Fyn. Der er ingen Københavnere udover mig. Kun een mand på holdet, det er desværre på ingen måde overraskende, men øv alligevel…

Har altid synes, at mænd er meget sjovere at være sammen med end kvinder 😉

August måned

Byder på 14 dage i Alanya og Cappadocia, hvor jeg og Mogens skal være sammen med Lene, min veninde gennem de sidste 10 år.

Jeg er meget spændt på hvordan det vil forløbe mellem Mogens og Lene… men Lenes lejlighed er stor og vi kan nærmest sidde på hver vores terrasse, hvis der skulle komme gnidninger. Den første dag går det godt nok, men næste aften hvor vi sidder ude på den store terasse og lige har drukket aftente, så er der et mindre ‘sammenstød’ mellem Mogens og Lene.

Mogens er A-menneske, og da klokken er lidt over 22.30, bryder han op og siger, han må i seng. Han går uden at tage noget med sig, hvilket får Lene til at udbryde lettere kommanderende:

“Tager du ikke din kop med ind?”

Mogens bliver meget overrasket, derefter lettere fortørnet, går tilbage, og tager sin kop med samtidig med at han siger meget surt godnat.

På billedet ser du Lene, der peger på de flotte bjergformationer i Cappadocia, som vi kaldte ‘dick-heads’ 🙂

Lene og jeg kigger spørgende på hinanden….

“Blev han sur?”, hvisker Lene.

“Ja, det lød sådan”, siger jeg og tilføjer at jeg nok skal få ham god igen.

Lene og jeg snakker videre en times tid, hvorefter vi også skrider i seng.

Jeg er lige kommet i seng, hvorefter Mogens begynder at brokke sig over Lene, og den måde hun talte til ham på. Jesus, tænker jeg, ferien er lige begyndt og der er allerede ballade…..

Mogens og jeg ligger og småskændtes i 5 – 10 minutter……. og kommer ikke rigtigt nogle vegne. Vi falder i søvn begge to pisse irriterede….

Morgenen efter ja så har Mogens og Lene åbenbart sluttet fred, og det skete, mens jeg lå og sov. Hurra, tænker jeg i mit stille sind. Gad vidst hvordan det er sket. Nå, men jeg lader som ingenting, og siger bare godmorgen og laver mig en kop morgente.

PS. Mogens fandt ud af at han kunne ‘tage pis’ på Lene – for Lene er en sjov pige, der har meget humoristisk sans – og på den måde blev ovenstående oplevelse noget vi grinte meget af resten af turen 😘

Turen går til Cappadocia

Resten af ferien går det helt fint. Og som vi har aftalt hjemmefra, kører vi efter et par dage hele vejen til Cappadocia – en tur på 6 timer, som dog ender med at vare 10 timer, vist mest fordi vi hele tiden skulle ryge, haha…

Cappadocia ligger midt i Tyrkiet, og de geologiske formationer er dannet gennem erosion, har jeg læst. Støv og lava fra vulkan udbrud for over 60 millioner år siden er størknet i forskellige hårdheder, og derfor eroderet af vind og vejr i varierende grad.

Tilbage står de magiske formationer, som gør Cappadocia til noget af et eventyrlandskab.

Nå, men vi kommer ‘endelig’ frem ved tusmørke, og vi har på forhånd booket værelser i et såkaldt ‘cave’ hotel. Det er altså virkelig noget for sig, sådan et hotelværelse. Vi havde egentlig booket et rum med terrasse, men det fik vi så ikke, idet Lene så ikke ville få et værelse ved siden af os.

Men det betød bare, at vi fik mere motion for området er fyldt med niveauforskelle, så op af et par stejle trapper og så var vi på den skønneste terrasse med udsigt over hele byen. Et par katte gjorde os selskab, når vi spiste morgenmad + en helvedes masse hvepse…

Mogens og Lene fandt heldigvis ud af, at hvepsene elskede kødpølse 🙂 Og så fik alle fred!

Et fantastisk flot sted Cappadocia, så kommer du nogensinde til Tyrkiet, må du endelig ikke gå glip af Cappadocia!

Dog vil jeg advare mod at tage et cave hotelværelse, for der er sindssygt fugtigt i rummene, og særligt fedt er det ikke at ligge i halvklamt sengetøj…

Jeg kom desværre aldrig op i luftballon, som man SKAL, når man er i Cappadocia, da jeg havde ‘tyndskid’ et par dage, og derfor ikke turde tage luftballon turen, der varer godt og vel 1,5 time.

Cappadocia, set fra en luftballon

Luftballonerne stiger omkring 300 meter op under flyvningen, og der venter dig en fantastisk panoramaudsigt, når du driver over dalene og mellem klippeformationerne. Ballonerne bevæger sig med vinden, og du flytter dig derhen, hvor vinden tager dig. Det betyder også, at hver flyvning giver nye og mindeværdige oplevelser, endnu usete udsigtsvinkler og ideelle fotomuligheder.

Når du er tilbage på jorden, får du et glas champagne for at fejre din flyvetur. Turen koster fra 1000,- kr. og opefter pr. ps.

Men så har jeg det tilgode 🙏⭐️❣️

December måned

Stod på eksamen i Numerologi, og jeg havde egentlig ikke fået læst så meget, som jeg gerne ville. Jeg overvejede at udskyde min eksamen, fordi flere på holdet havde det ligesom mig, de følte sig faktisk overhovedet ikke klar til eksamen.

Lørdag den 7/12 var aftalen at jeg skulle ‘op’ kl. 13. Lotus ville sende en fødselsdato og nogle talværdier for en kendt person, og så var opgaven den at vi på en time skulle regne numeroskop ud, og årstalsrækker.

Vi havde forinden fået at vide at der kun var to muligheder, bestået eller ikke bestået.

Jeg var sindsygt nervøs til den eksamen, som foregik online, og havde det faktisk som om jeg skulle kaste op. Eksamen gik dog fint, men det varede flere timer, før jeg kunne slappe af igen.

Men jeg kan nu bryste mig af, at være mellem de 50%, der bestod. Ja, halvdelen dumpede!

En rigtig høj dumpeprocent, men regnefejl – var vi blevet advaret om – ville betyde at man dumpede på stedet, og det røg der altså ret mange på.

Jeg har så ret til at kalde mig ‘Numerologisk Mester’ nu. 😀

Året sluttede med en meget rolig nytårsaften med dans og vegansk mad sammen med tre andre kødædere 😉

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.