Hvordan var mit år 2019 i store træk – del 1

Januar og et par måneder frem

Året starter med at jeg er i tvivl om alting, især min fremtidige indtægtskilde. Kan jeg andet end kontor? Som jeg har brugt 25 år af mit liv på…

Men hvad skal jeg så? Skal jeg lære noget nyt? Skifte branche?

Jeg føler mig stærkt i vildrede, og bruger meget energi på det…. Det eneste jeg ved, er, at det kunne være sjovt at prøve at være sin egen herre. Men indenfor hvilket område???, og det skulle jo også helst være noget, jeg ville kunne leve af.

En helt usædvanlig grå formiddag – i februar måned  – stødte jeg via facebook på en af Jette Harthimmers podcast:

Podcast nr. 30 – Skab det du ønsker dig!

Ja, hvem ville ikke gerne have opskriften på det! Jeg havde dog kun lige nået at klikke mig hen til den nævnte podcast, før mine øjne ‘fangede’ en anden podcast to numre længere nede af listen. Podcast nr. 32.

Annet Kofoed’s møde med numerologien

Podcast nr. 32 handler om Annet Kofoed’s møde med numerologien. Annet fortæller på en yderst charmerende og tryllebindende måde om, hvordan hun blev ført ind i numerologiens favn.

Du kan høre Jette Harthimmers podcast med Annet Kofoed her!

Da jeg hørte podcast nr. 32 med Annet Kofoed, kunne jeg tydeligt mærke, at her var noget, jeg skulle ‘gå videre med’. Jeg var slet ikke i tvivl… og sådan er det altid, når du ikke er i tvivl. Pludselig kender du retningen og vejen. Og jeg vidste at jeg i hvert skulle skifte navn og muligvis selv læse til numerolog.

Nu kom så det næste spørgsmål. Hvilken numerolog skulle jeg vælge….

Min fornuft havde allerede valgt Annet Kofoed, for det var jo hende, jeg først ‘fandt’ – men jeg gik alligevel et par uger og var i tvivl om, hvorvidt det nu også skulle være Annet Kofoed, der skulle give mig nogle nye navne. Til sidst blev jeg så træt af ingen vegne at komme og bum, så bestilte jeg nyt navn hos Annet og overførte 2500,- kr. til hende. Jeg følte dog en nagende tvivl hele tiden, også da jeg så hendes navneforslag….. Skulle jeg bare gå videre med dem?

Min astrologi veninde kunne slet ikke forstå, hvorfor jeg var i tvivl. Var der overhovedet noget at betænke sig på?

JA, jeg har omsider fundet ud af, at der ALTID er en bagvedliggende grund, når jeg er i tvivl om noget. Og at det IKKE er noget, jeg skal ignorere.

Hvordan kom jeg videre?

Louise fra Universal Goals

En søndag formiddag sad jeg og hørte en af Universal Goals’* live sessioner på facebook, hvor man kunne vinde præmier.

Præmierne bestod af spørgsmål. Retten til at stille alle mulige spørgsmål mellem himmel og jord til Louise fra Universal Goals, som både er astrolog og numerolog + skingrende skør ( det er positivt ment 🙂 )

Man kunne deltage ved at skrive sit navn i ‘tråden’, så det gjorde jeg, og vupti, pludselig nævnte Louise mit navn lige midt i live sessionen. Jeg havde vundet retten til at stille Louise to spørgsmål! En halv time efter skrev jeg til Louise, og spurgte om hun kunne hjælpe mig. Skulle jeg gå videre med Annet Kofoeds navneforslag?

Det var i den grad lige på rette tid og sted, og Louise meddelte mig naturligvis, at jeg IKKE skulle bruge Annet Kofoeds navneforslag, for hun kunne se, at det på ingen måde ville gavne mig.

Jeg nåede desværre som nævnt lige at spilde 2500,- kr. på Annet Kofoed’s navneforslag, som jeg fandt ud af (fordi min tvivl var så stærk) ikke på nogen måde ville være optimale for mig.

I et forsøg på at få bare halvdelen af pengene tilbage, meddelte jeg Annet:

  • At der ingen grund var til at vi skulle ringe sammen (det hører med til en navnesession)
  • Og at hun af samme grund ville spare tid
  • Og måske derfor kunne refundere halvdelen af de 2500,- kr.

Men nej, svaret fra Annet var at det havde hun aldrig gjort i de 25 år, hun havde været numerolog, så hun var hverken til at hugge eller stikke i….

Hvordan var mit år 2019 i store træk – del 2 her!

*Universal Goals er en spirituel side, der handler om energier, astrologi og numerologi. Se mere her!

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.