Pludselig var jeg omgivet af en ufattelig skønhed, del 25

Sulejma bliver ikke inviteret til vores fest 😉

Vi har skrevet til folk, og planlagt fest til lørdag den 3. februar kl. 18.

Faktisk har alle, vi har inviteret, meldt tilbage, at de kommer 🙂 Vi bliver ca. 30 og det er en god blanding af gamle venner, kollegaer, gymnasieveninder og søskende.

Festen skal holdes i et festlokale 250 metre fra, hvor vi bor. Mogens bror bor i den andelsboligforening, hvor selskabslokalet ligger.

Når der ikke holdes fest, spilles der skak, haha…. og vi får at vide at mangler der bare en eneste brik, så skal den erstattes med 500,- kr. Tror da nok lige vi passer på de skide skakbrikker og sætter dem over i et hjørne med et bord foran, så der ikke sker noget med de åh så kostbare brikker.

Festen planlægges

“Skal vi lave bordplan”?, spørger jeg Mogens.

“Ja, tænker at vi skal sidde mand, kvinde, mand, kvinde, synes du ikke”?

“Jo, det skal vi,” svarer jeg med et stort smil.

“Kommer der nogle flotte fyre?”, griner jeg bagefter.

“Ha ha”, lyder det, mens Mogens vrænger næse og forsætter.

“Hvad siger du til italiensk mad til festen forøvrigt?”

Mine veninder synes det er så spændende med Mogens, fordi han er udstationeret i Mozambique. Og jeg dermed oplever nogle helt vilde ting, alt er nyt og spændende, der er masser af sex, og livet er fedt.

De er SÅ nysgerrige omkring Mogens, hvad er han for en, hvordan ser han ud, hvad kan han, hvad vil han osv. osv.??

Ugen før festen restaurant besøg sammen med Karina

Vi mødes på en pakistansk restaurant på Nørrebro, for det har jeg ikke prøvet før – altså at spise pakistansk. Og da jeg elsker at prøve nye ting, der kan stimulere mine sanser og mit store behov for passion, begejstring og spænding, ja så har vi ikke en stamrestaurant.

Karina bor i Stenløse, arbejder som speditør i Hvidovre og har firmabil. Jeg kender hende fra Ballerup Gymnasium, så jeg har kendt hende lige siden, vi var blot 16 år gamle!

“Nå, det bliver spændende at møde Mogens”, siger Karina.

Lidt efter går hun i gang med at sammenligne sit liv med mit, og konstaterer tørt at hendes liv handler om arbejde, små børn og ugentlig pligtsex, mens mit handler om nyforelskelse, hed sex og udsigter til jævnlige flyafgange mod Mozambique.

Og hun forsætter, mens vi er ved at dø af grin over sammenligningen…🤩 og fortæller at Ralf slet ikke hjælper til derhjemme, at de skændes flere gange om ugen, og der er dårlig stemning, fordi Ralf højlydt brokker sig over (også mens børnene hører på) at han i snit kun får sex 3 gange om måneden.

Karina fortæller også, at:

  • nu er menstruationen, der reducerer sex fra fire gange om måneden til tre gange om måneden (nr. 2)
  • og det med at skynde sig i seng og lade som om man sover (nr. 1)

blevet de to topscorere som brugbare undskyldninger for ikke at have sex, for hovedpine er der alligevel grænser for hvor tit man kan have…

Øjeblikket efter er jeg tilbage i mit tidligere parforhold

Hvor jeg levede lidt under de samme forhold, med en hysterisk mand, der hele tiden brokkede sig, også over sexhyppigheden. Han hed Torsten, og jeg var sammen med ham i 14 lange år, hvoraf de 13 gik med at overveje hvornår jeg skulle flytte. Kærligheden var ebbet ud forlængst…. og nærmest erstattet af det modsatte.

Det, der var tilbage og altså kunne overleve i over 13 år, var bekvemmelighed, bedre økonomi og tryghed. Kunne jeg gøre noget om i mit liv, ja så står denne her situation nok øverst på listen (det har jeg vist nævnt mange gange på bloggen efterhånden) 😂😂😂

Jeg ønskede ham i lange perioder død, for det ville gøre alt så meget nemmere… for det der gjorde, at jeg var så lang tid om at flytte var også, at på trods af at det var min lejlighed, så vidste jeg at det ville blive mig, der kom til at flytte ud først. Jeg orkede nemlig ikke al den ballade der ville blive, hvis han skulle ud først.

Han var derudover at sidestille med en alkoholiker. Han drak øl hver dag, mens han gik og hyggede sig i nyttehaven, så rigtig ædru blev han vist aldrig.

På det tidspunkt havde vi i ca. 5 – 6 år boet på en 1. sal med en virkelig stejl trappe, der altid blev meget glat om vinteren… så det satte voldsomt gang i fantasien og nogle gange løb det helt løbsk! Det var nu blot tanker….

Karina og jeg har dog grint over ovenstående scenarie sammen, mere end een gang!

– Var der slet ikke noget godt i mit og Torstens forhold?

Jo, han var god til sex og virkelig god til at opvarme den kvindelige organisme, og det gav altid nogle helt fantastiske orgasmer. Men det var alligevel ikke de ekstra 13 år værd….

Maden bliver bragt fra Quattro Fontane

“Får I mad udefra”?, spørger Karina.

“Ja, Mogens har bestilt italiensk mad, for han elsker pasta og i det hele taget mad fra Italien. Derudover har vi købt 20 flasker vin og godt med øl, så vi ikke går ‘tørre’.”

“Mogens bror Brian har lovet at hjælpe os, så han kommer over i festlokalet ved 16-tiden, hvor forberedelserne går igang.”

“Jeg glæder mig,” siger Karina begejstret.

“Ja, det kan du roligt gøre, Mogens’ bror Brian er en høj flot mørkhåret fyr, og man ved aldrig om han ku være noget for dig”, siger jeg allerede i gang med et scenarie, hvor Karina og jeg sætter os til bords sammen med Mogens og Brian (kunne være SÅ hyggeligt)

Del 1 – 24 her!

 

 

 

 

 

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.