En eftermiddag med tarot hos Susanne – del 3

Tarot pause og te

Så nåede vi til pausen og jeg sidder i øjeblikket og venter. Susanne er gået i køkkenet for at hente te… og der kommer sikkert en kop dødsyg Medova te…

Nu kommer hun og guess what, Medova it is….. 😀

Chokoladen fejlede ikke noget… 😉

Nå, Susanne har også sørget for en hel masse After Eight, så Medovaen skal nok glide ned…

Jeg fortæller Susanne om ‘I Love Tea’ i pausen, og at det blandt andet var hendes hjemmeside, der inspirerede mig til at gå i gang med en blog.

Susanne udbryder med begejstring i stemmen:

– Nej, hvor godt. Det synes jeg, nej hvor godt.

Jeg snakker videre om mine aktuelle udfordringer og planer:

– Jeg tænker også på snart at gå Caminoen, men ved ikke helt, om det nu i virkeligheden er en god ide… dog kan jeg mærke, at der er noget i mig, der gerne vil den Camino. Jeg er også typen, der bruger alt for mange penge på tøj, sko og den slags, og jeg har jo ikke noget job lige om lidt…. jeg er i øvrigt heller ikke helt sikker på, hvad jeg faktisk VIL, for jeg skifter ofte mening midt i det hele…. og jeg kommer nemt i tvivl om alting… ja, jeg har meget svært ved at bestemme mig i det hele taget…

Susanne lytter aktivt, åbner munden og pludselig vælter det ud med slanger og øgler 🔥🔥🔥 med kurs lige mod mig… 😱

Aj, okay 😂😂😂… fra Susannes mund vælter en lind strøm af ord ud i form af ideer til blog indlæg. Som Susanne siger, så handler det om at bruge sig selv, når man har en blog, og fortælle om nogle af ens ‘svagheder’.

Susanne om mine ‘svagheder’

støvler

Kun 27.000,- kr.

– Jeg ville da smadder gerne drikke en kop te med dig i dag, men det kan jeg altså desværre ikke, for jeg er (i virkeligheden på røven!) ude at shoppe. Fandt et par cool nye støvler til kun 27.000,- kr.

og hun forsætter:

– Jeg ved ikke, hvad jeg vil, jeg vil gerne det og det og det, jeg er ustruktureret, jeg ved ikke, OM jeg skal? Jeg er forvirret, jeg er skeptisk, jeg er i tvivl! I dag har jeg besluttet mig for, at jeg vil drikke en kop te på DET.

Bang! Jeg griner højlydt…..Hold kæft hvor er hun sjov!

Susanne runder pausen af:

– Hvis du synes, at det er sjovt med bloggen og tiden flyver, så kommer resten af sig selv, for så laver du det, du skal…. og Susanne fortæller ivrigt videre om, hvordan hun startede med tarotkortene rent professionelt.

tarot

Tarot kort: Bægrenes Ridder alias Prinsen på den hvide hest

– Jeg var sammen med en veninde på cafe, og havde mine tarotkort med. Vi sidder og hygger os, samtidig med at vi lægger tarotkort for hinanden. Efter et stykke tid, kommer cafeejeren hen til os. Og spørger med et stort smil, om vi ikke kan komme en gang om ugen og lave tarot oplæg for kunderne…

Sådan fandt tarotkortene for alvor Susanne!

Medova’en er nu drukket (planten fik også lidt..) og tepausen er slut.

Jeg skal trække to tarotkort mere…..

Næste tarot kort: Det gode råd til mig

Jeg trækker ‘Death’.

death_tarot– Åh nej, siger jeg og kigger bekymret på Susanne.

– Ro på, siger Susanne, det er slet ikke så farligt, som det ser ud.

For som Susanne siger, betyder kortet her, at der skal nye boller på suppen, der skal fjernes ukrudt, jeg skal starte på en frisk.

Skeletterne i skabet skal ud, jeg skal rydde op. Skelettet skal have nyt tøj på!

Og det er jeg SÅ klar på. Ikke mere grå kontormus til mig. I mean it!

Sidste tarotkort for denne gang

Da jeg jo har kværnet løs om den Camino, jeg drømmer om at gå, foreslår Susanne, at vi trækker et kort på det.

Jeg siger med klar røst, samtidig med at jeg udser mig det næste kort:

– Hvordan vil det være for mig at tage alene afsted på Caminoen?

art_tarotTarot kortet, jeg trækker, ‘Art’ symboliserer kompromiser og samarbejde, men også kvantespring, udligning og alkymi. Susanne siger, at kortet desuden er kendt som Alkymisten, der forvandler bly til guld.

I min situation hentyder kortet til, at hvis jeg går Caminoen, vil jeg opnå stor transformation.

Hm, meget interessant, tænker jeg… det kunne jeg måske også godt trænge til.

Susanne, som virkelig er i det muntre hjørne i dag, driller igen og siger:

– Gad vide hvor mange kopper te, der skal til, før du kommer på Camino’en?

Haha… jeg griner på ny….

Synes Susanne er både sjov, inspirerende og humørrig, og tillige fyldt med gode indslag, for undervejs har hun foreslået disse gode ideer til bloggen:

  • et slogan til min teblog
  • et tebrev fra mig til dig
  • den 999. kop te…

Så her til slut er konklusionen klar

Forsæt med tebloggen. Gå Caminoen. Start på en frisk. Mediter. Gå i enrum.

Det har været en fantastisk sjov og givende oplevelse. Tarot kortene har ramt plet, det synes jeg virkelig….. og indrammet min situation på en formidabel måde. Givet mig gode råd og hints til, hvad der kunne være godt for mig at gøre ikke bare her og nu, men også indenfor det næste års tid.

Nok ikke sidste gang, jeg besøger Susanne! 😀

Tarot

Susanne i gang med tarot oplæg

NB. Min seance med Susanne varede i to timer, mod normalt en time. Det skyldes, at jeg på det tidspunkt stærkt overvejede at tage Tarot uddannelsen, og hvis man påbegynder den, så har man to enetimer om måneden fem gange i alt sammen med Susanne.

Link til Susanne Taylor, klik her.

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.